- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ми пука вече
=D>Първоначално написано от `Death`Whore``
Виж,мен също са ме наранявали и аз като теб минах през един такъв период,в който сякаш нищо не ме засягаше.Все още трудно се доверявам и трудно обичам,а да не говорим колко променено ми е мнението за любовта и щастието.Но човек трябва да вярва и да обича.Когато някой те нарани,това не трябва да те кара да се затваряш в себе си.Тъй като каза,че си егоистка-помисли за себе си.Не е нужно да се превръщаш в непукист заради другите.Покажи им,че не се страхуваш да наранят чувствата ти,защото си силна и независима,и знаеш,че можеш да контролираш ситуацията.Мислиш си,че си недосегаема,като не показваш емоциите си,но всъщност си още по-уязвима.Бъди смела и уверена,всеки може да обича.![]()
Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)
монитуПървоначално написано от Дигитал
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Според мен няма за кво да се притесняваш живей си живота както казваш има време за мъже а приятелите ще си проличат кои саПървоначално написано от Анонимко
![]()
И нас ко ни е*е, че на тебе не ти пука за нищо? Ай дърпай на мен пък ми пука за много работи.![]()
Доценте наш, ти който си на бюрото да се чуе твоето име, да бъде твоят подпис и тройката наша да бъде, както в книжката, така и в протокола. И прощавай за отсъствията, както ние ти се радваме на твоите. И не ни оставяй на ликвидация и не ни възспирай при преписване. Наздраве! Опа, Амин!
А ти какво искаш след всяка връска да потъваме в сълзи ли ?Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
бе според мене тва, че си безчувствена и не ти пука за нищо донякъде ти е в плюс, донякъде не![]()
Животът е адът описан в Библията!
По-добре така, отколкото да не чувстваш нищо. Поне ще изпитваш нещо - жал, гняв, облекние, радост, нещастие, болка...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
като не ти пука за нищо я ходи да скочиш през балкона![]()
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Знаеш ли аз какво ти кажа по тоя "въпрос"-Не ми пука вече.....Точно така и аз съм така всеки се се прави на много голям,все гледа да смачка онзи,който няма самоувереност и сили да се изправи срещу него!Аз нямам и съжалявам,но ти бъди такава,за да се научат да те ценят и уважават....Курвичките са така и ги уважават мислят се за много..ми дай тогава и ние(който сме много повече от тях)....Та давай така,и не се притеснявай ще почне пак да ти пука,като видиш че от страна на другите имаш подкрепа...Ще цениш и приятелите и момчетата...Успех...И аз искам да съм като теб..
![]()