.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Браво! Мечтайте да бъдете безчувствени. Много сте зрели, много сте преживели...но дори не осъзнавате, че ако сте безчувствени, сте все едно мъртви. Животът е в чувствата.
    =D>

Виж,мен също са ме наранявали и аз като теб минах през един такъв период,в който сякаш нищо не ме засягаше.Все още трудно се доверявам и трудно обичам,а да не говорим колко променено ми е мнението за любовта и щастието.Но човек трябва да вярва и да обича.Когато някой те нарани,това не трябва да те кара да се затваряш в себе си.Тъй като каза,че си егоистка-помисли за себе си.Не е нужно да се превръщаш в непукист заради другите.Покажи им,че не се страхуваш да наранят чувствата ти,защото си силна и независима,и знаеш,че можеш да контролираш ситуацията.Мислиш си,че си недосегаема,като не показваш емоциите си,но всъщност си още по-уязвима.Бъди смела и уверена,всеки може да обича.
    Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: Не ми пука вече

Цитирай Първоначално написано от Дигитал
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Stanah absoliotna nepukiskta,ne mi puka za ni6to ve4e
    nito za mom4eta,nito za priqteli,nito za ni6to,prasta si qnam da mradna za nqkoi,jiveq si jivota i hi4 ne me interesuva kvo 6te stava utre i dali izob6to 6te ima utre
    bqh prekaleno ranima,mnogo hora se podigraha s 4uvstva mi (mnogo-smisul dvama-trima) no izstradah mnogo zaradi tqh
    i sega ve4e ne se vpe4atlqvam ot NI6TO
    Iskah da stana po-silna,iskah da ne mi puka,iskah da ne vzemam ne6tata 4ak tolkova navutre,ama sega pak vaob6te ni6to ne me interesuva
    jiveq si ei taka ot dnes za utre i nqmam nikakvi celi,jiveq si povarhonstno!
    Absoliotna egoistka sum,samo za sebe si mislq
    4ak se pla6a ot sebe si ve4e
    sorry,ama iskah samo da spodelq
    mi dopadna osobeno..
    Извинявай, но ми беше интересно и искам да те питам...
    ника ти "монитууууу" ли се произнася или "мониту", или може би пък "монити" или "монитиии". Мерси предварително.
    мониту
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Guest

Re: Не ми пука вече

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Stanah absoliotna nepukiskta,ne mi puka za ni6to ve4e
    nito za mom4eta,nito za priqteli,nito za ni6to,prasta si qnam da mradna za nqkoi,jiveq si jivota i hi4 ne me interesuva kvo 6te stava utre i dali izob6to 6te ima utre
    bqh prekaleno ranima,mnogo hora se podigraha s 4uvstva mi (mnogo-smisul dvama-trima) no izstradah mnogo zaradi tqh
    i sega ve4e ne se vpe4atlqvam ot NI6TO
    Iskah da stana po-silna,iskah da ne mi puka,iskah da ne vzemam ne6tata 4ak tolkova navutre,ama sega pak vaob6te ni6to ne me interesuva
    jiveq si ei taka ot dnes za utre i nqmam nikakvi celi,jiveq si povarhonstno!
    Absoliotna egoistka sum,samo za sebe si mislq
    4ak se pla6a ot sebe si ve4e
    sorry,ama iskah samo da spodelq
    Според мен няма за кво да се притесняваш живей си живота както казваш има време за мъже а приятелите ще си проличат кои са

И нас ко ни е*е, че на тебе не ти пука за нищо? Ай дърпай на мен пък ми пука за много работи.
    Доценте наш, ти който си на бюрото да се чуе твоето име, да бъде твоят подпис и тройката наша да бъде, както в книжката, така и в протокола. И прощавай за отсъствията, както ние ти се радваме на твоите. И не ни оставяй на ликвидация и не ни възспирай при преписване. Наздраве! Опа, Амин!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Браво! Мечтайте да бъдете безчувствени. Много сте зрели, много сте преживели...но дори не осъзнавате, че ако сте безчувствени, сте все едно мъртви. Животът е в чувствата.
    А ти какво искаш след всяка връска да потъваме в сълзи ли ?

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    бе според мене тва, че си безчувствена и не ти пука за нищо донякъде ти е в плюс, донякъде не

Животът е адът описан в Библията!

По-добре така, отколкото да не чувстваш нищо. Поне ще изпитваш нещо - жал, гняв, облекние, радост, нещастие, болка...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    The endless river
    като не ти пука за нищо я ходи да скочиш през балкона
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

Знаеш ли аз какво ти кажа по тоя "въпрос"-Не ми пука вече.....Точно така и аз съм така всеки се се прави на много голям,все гледа да смачка онзи,който няма самоувереност и сили да се изправи срещу него!Аз нямам и съжалявам,но ти бъди такава,за да се научат да те ценят и уважават....Курвичките са така и ги уважават мислят се за много..ми дай тогава и ние(който сме много повече от тях)....Та давай така,и не се притеснявай ще почне пак да ти пука,като видиш че от страна на другите имаш подкрепа...Ще цениш и приятелите и момчетата...Успех ...И аз искам да съм като теб..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си