- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вашето бюро става ли закусвалня?
ми то само за тва стаа![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
като по чудо в момента няма нищо, но тъкмо ставам да си взема сок и още нещо![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
взех сииии :P вечи има чаша![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
бюрото ми не може да се оплачи че е останало празно постоянно има нещо на негов момента има 1 Кола 2л ,чипс , кубети 2 чаши и 1 чиния с варена царевица която мисля след малко да налегна и да опустоша
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
редовно
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
На моито бюро може да намериш всичко... дори преди време микровълновата ми печка беше тук....![]()
ми по принцип става но не го исползвам за това се пак си имаме кухня с маса за тая работа![]()
Да-складирам в клавиатурата за черни дни![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Ами да,но напоследък гледам да го придържам в някакво прилично състояние,че майка ми изпада в изтерий като го види с опавки и остатъци от храни по него,а ако има и чиний по добре да се укрия в някое бомбено убежище за няколко дни.
и азПървоначално написано от xHARDCANDYx
![]()
![]()
![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
За мене тва е пюсюрщина,има си маси за тая работа,свинщина...![]()
Горд Варненец!
Рядко, но винаги имам шише с вода, даже няколко![]()
За всичко става![]()
![]()
carry a smile all the while (:
става, но аз предпочитам да се храня някъде другадеНе съм компютърна маниачка
всеки ден![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
ми то и аз не съм ама си ям на бюрото, много по- удобно ми еПървоначално написано от LittleFashionista
![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)