- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вашето бюро става ли закусвалня?
и на мойто в момента има мн опаковки ама чак закусвалня не е.....иначе можеш да намериш всичко друго,само не е нещата на които им е мястото там![]()
ООО да става, но не ми се карат, защото попронцип ям само сутринта, а сутринта си ям или мляко с бисквити/които са набъркани и не правят трохи, или някво мюсли![]()
даааа и не самов момента има само бонбони и натурален сок но ина4е е претрупано с 4иниий и пани4ки
![]()
~Remember,remember...25th of November~
дам освен закусвалня е и заложна къща,книжарница,аптека и т.н![]()
![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
и още как![]()
засега не е закусвалня,ноо има време![]()
![]()
...it's the first day of the rest of your life!![]()
![]()
![]()
и аз такаПървоначално написано от namina
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
oo ne samo za zakusfalnqq...to si e cql stol:d
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Не само закусвалня.. хаосът, който цари на бюрото ми, е сбор от най-различни институции.
Откроява се със своята мултифункционалност.Въпреки тая значително полезна функция, майчето изобщо не одобрява в какво съм превърнала единствената моя територия, а именно бюрото..
You are broken, I can fix you...
hahaha...ami da imam 2 biura i dvete sa mn ydobni za zakuska![]()
Даама то си е цял стол вече
![]()
![]()
НиЭ смЕ с0фИйскИтЕ гЪзАрИ,мАмАтА смЭ сИ ебАлИ...ПиЕм,пушИм И крАдЕм,ЧУЖДИ гАдЖетА еБем! .. ObAче tАя пеSeN weChе Cьм я пЯlА .. u tOя пАrцАl Cьм гО iмАlа .. u tОя фИlм Cьм гО гledАlА .. u tiЯ кYRвu wSiChkite Cьм гi пReebAlA ..
понякога![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
emi zakusvalnq ne ama e pulno s grimove i katalozi na A V O N
редовно ям пред компа![]()
ама после ми викат блах
![]()