- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вашето бюро става ли закусвалня?
мойто бюро е мУлтифункционално - склад, гардероб, стол, маса, легло и какво ли още не. Общо взето използвам го почти за всичко - без тоалетна де![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
всичко става на закусвалня - бюра, маси, легла, тераси
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Клавиатурата май става по-голяма закусвалня![]()
Първоначално написано от krisi_pisi
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Еми не, нямам навика да ям в стаята си ..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
принципно не...
нищо че в момента ям млЕко![]()
Оу, да ..
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
и мойто е такаПървоначално написано от gabi_94
![]()
... не знаеш какво имаш,докато не го загубиш..
о,да и майка ми винаги започва да драматизира и да го превръща в третата световна,..![]()
![]()
in defense of our dreams...
Не ама прилича на .. Кафене .. с 4-5 чаши от кафе ..(празни естествено .. от предните дни от седмицата .. и пепелник .. обикновенно и той пъленинтересното е че само там е така .. а цялата ми стая е подредена .. само том не знам защо .. оставям винаги така ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
да,доста често...даже по едно време трудно пишех на клавиатурата,щото бяха влезнали трохички![]()
да много редовно...цялото меню може да ми се разбере само ак0 разглобиш клавиатурата
Случва се![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ако се хвана да цъкам wow сериозно става свинщина на бюрото![]()
не става за закусвалня,а да закусвам на него:P :P
даадаже в момента има сок вафли и бонбони
![]()
~Remember,remember...25th of November~
vseki den
no na6ite ve4e sa sviknali ii si znaqt kade da mi ostavqt ve4erqta![]()
при мене не става - толкова е претрупано от транзистори, кондензатори, жици, кабели, поялници, платки и всякакви други електронни боклучки, че няма място за 1 филия да си оставя![]()
Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/
Да, случва се![]()