- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вашето бюро става ли закусвалня?
Идеално е (мразя да го чистя)![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Закусвалня, гримьорна и какво ли още не![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
оо доста, често го превръщам в такова..ми то да ида в кухнята..тъпо ми е няма с кой да си говоря като съм сама или пък нощем..![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
дааа![]()
само че ме мързи да разчиствам и понякога търся химикали и подобни работи между опаковките
![]()
и моето бюро прилича на закусвалня но понякога ме мързи да изхвърля опаковките и по щкафчетата![]()
![]()
![]()
оо редовно е това...дори понякога вечер когато съм сама ям пред компютъра и от мързел чиниите стоят до сутрента там..мизерия..![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Амии да, много често, обаче вече мама яко се ядосва кат види и гледам да се прикривам малко![]()
то не става за закусвалня,то Е закусвалня![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Emi da stavaza zakusvalnq
- Приятно ми е: Бонд. Джеймс Бонд.
- И аз се радвам да се запознаем. Дам. ван Дам. Клод ван Дам. Жан-Клод ван Дам.http://bgracers.com/index.php?page=link&id=16246 http://abvto.com/?f=u&id=1332
На закусвалня не ставапонеже съм леко злоядо, но затова пък можеш да си намериш каквото искаш( и каквото не искаш) Сега има две чаши от вода ии една с някакъв стар сок на баща ми(виси от 2 дена)калкулатор,листченца, артийчици две зарядни за телефони
Всъщност по-важното е какво има В бюрото ми. Имам чувсвото че се е превърнало във втората кофа на семейството. Кой,квото прави ии всичко заминава в шкафа Миналата седмица го чистих ии сега е в окаяно състояние...
И аз съм така, ама последно време взех да рачиствам, че вече не си намирам нещатаПървоначално написано от Kisses_P
![]()
"Колкото повече, толкова повече..!"
Става и още как![]()
Освен опаковки,чинии и чаши могат да се намерят и гримове, и учебници,моливи,химикалки, елефони,зарядни и всякви други боклуци![]()
Сега не, но преди години беше истински боклучарник тукС годините обаче се научих, че в апартаментите се намират и кухненски маси тук-таме
![]()
аз си ям само0 пред компа кво да права марзиме на масата неми е удобно
То моето е много забавно обикновеноНе закусвалня, ми цял ресторант направо
Даже и в момента - преди малко се прибрах и заварих чинията от яйцата за закуска до клавиатурата и чинията от обяда пак там. Има малко трохи и сега точно оставих и чинията от вечерята, та сега са пълен комплект
Има и други работи, като разни опаковки и други
![]()
От доста време ям пред компа и не съм сядал да ям с майка ми.. даже си имам покривчица.. просто ми е скучно на масата, а пред компа си пускам филм/сериал или някоя др простотия
Аре си одиме! НА СЕЛО!
mne ot nqkolko meseca pak me e hvanal perfektcionizma i apartamenta blesti![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Да, ама за нищо на света няма да закуся там... освен ако съм инвалид и не мога да се довлека до кухнята лесно.
Не се храня в спалнята ми,смятам ,че е недопустимо,за тази цел си има dining room.
мойто си е направо шведска маса...![]()