- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имате ли си гадже ?
Same here :sПървоначално написано от Стършел
нямам![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Мда, днес правим 3 месеца![]()
ем имах до оня ден!
mislq 4e ima podobna tema.. po vaprosa-ne nqmam si gadje,v momenta xoda samo po flirtove,dokut si namera nekoi seriozenПървоначално написано от Black Heart
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
14 годишна и флиртове![]()
Ти ако не си някоя от "сърцеразбивачките" от амор, дето си мислят, че са много "фйешън" като си сложат YyYYyYy-та в името
На лошо отива тая държава...
Jebem te u usta, jebem te u oko
kuf ti e problema? to sa si4ko gi karat takaПървоначално написано от FernandoTorres`fan
az ne si padam mn po flirtove ama kato nema nekoi seriozen koito da si hvana za gadje kfo da napraa?a kaji mi....
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Имам си от 3 години почти....![]()
И аз си имам от почти 3 години вече![]()
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
Какво да направиш? Ами, не се хващай с несериозните.Първоначално написано от monityY
Възможно ли е да бъде по-красиво?
emi kato nqma seriozni??? da seda bez mom4e dokut stana na 20 i si namera seriozen li?pone si jiveq jivota i ne se li6avam ot mom4eta... a ako se poqvi nqkoi seriozen,nikoga nqma da si pomislq za nqkoi ot oniq kurvariПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Това, което каза преди малко, е жалко. Обиждаш ги, не ги искаш, но си с тях просто за да си с някого.
az si nqmam![]()
имам от почти година![]()
![]()
nqmaaaam![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ok,sama li da sedq? da si propileq nai hubavite godini,prosto za6toto ne se namira nqkoi svesten,prosto go karam taka.. izlizam s 2-3 mom4eta,ot vreme na vreme,nqkoi ot tqh si imat otdelno gadjeta,ili puk mi izneverqvat,ama to ne se broi za iznevqra 6toto ne sme gadjeta a si izlizame za da si praim kefa...Първоначално написано от `Death`Whore``
Ако искаше сериозна връзка, нямаше да правиш това и изобщо нямаше това да ти е достатъчно. За това, че спиш с няколко човека и те имат гаджета...няма да коментирам.![]()
ne tuka burka6..Първоначално написано от `Death`Whore``
ne spq s tqh.. izlizame samo da se poceluvame primerno i da se porasxodime... ne pravq sex,az sum edna ot malkoto momi4eta koqto ne smqta da po4va da se ebe na 14..
А ако до 20 годишна възраст наистина не намериш сериозно момче? След няколко години ще започнеш да правиш секс - както сега ти е все едно за целувките, тогава ще ти е все едно за секса. А и Е изневяра.
monityY ти нещо не ми се струваш добре.искаш да ми кажеш че се ебеш с курвари защото тва са ти най хубавите години?ми те на тея години не има викат най хубави просто ей тъй.те са най хубави когато ти си ги напраиш такива.апък ти си тръгнала....![]()
![]()
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
em moje da ne e svqstno,ama pone da ne mi izneverqva,togava i az nqma da go pravq.. sega ako xodix s nqkoe ot tiq 2-3 mom4eta s koito se vijdam,i toi ne mi izneverqva6e nikoga ne bih mu izneverila,dori da ne e koi znae kolko svqsten,prosto mi trqbva nqkoi da ne mi iznevqrqva,6toto az principno ne izneverqvam na gadjetata si,prava go samo ako te mi izneverqvat... 6toto nqma smisyl az da sum im vqrna a te da mi se svalqt s sqka sre6tnata..Първоначално написано от `Death`Whore``
Имам си от 1/2 година