.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 157

Град
    Майнатаун

Re: Имате ли си гадже ?

Цитирай Първоначално написано от Стършел
    Цитирай Първоначално написано от Black Heart
    Имате ли си гадже .. и от колко време ходите
    НЕ, нямам и несъм имал. още нещо ?
    Same here :s

нямам
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Guest
    Мда, днес правим 3 месеца

ем имах до оня ден!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мда, днес правим 3 месеца
    4estito

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: Имате ли си гадже ?

Цитирай Първоначално написано от Black Heart
    Имате ли си гадже .. и от колко време ходите
    mislq 4e ima podobna tema.. po vaprosa-ne nqmam si gadje,v momenta xoda samo po flirtove,dokut si namera nekoi seriozen
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    14 годишна и флиртове
    Ти ако не си някоя от "сърцеразбивачките" от амор, дето си мислят, че са много "фйешън" като си сложат YyYYyYy-та в името
    На лошо отива тая държава...
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от FernandoTorres`fan
    14 годишна и флиртове
    Ти ако не си някоя от "сърцеразбивачките" от амор, дето си мислят, че са много "фйешън" като си сложат YyYYyYy-та в името
    На лошо отива тая държава...
    kuf ti e problema? to sa si4ko gi karat taka az ne si padam mn po flirtove ama kato nema nekoi seriozen koito da si hvana za gadje kfo da napraa?a kaji mi....
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Guest
    Имам си от 3 години почти....

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    имам си, в подписа пише от колко време
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

И аз си имам от почти 3 години вече
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Цитирай Първоначално написано от monityY
    kuf ti e problema? to sa si4ko gi karat taka az ne si padam mn po flirtove ama kato nema nekoi seriozen koito da si hvana za gadje kfo da napraa?a kaji mi....
    Какво да направиш? Ами, не се хващай с несериозните.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Какво да направиш? Ами, не се хващай с несериозните.
    emi kato nqma seriozni??? da seda bez mom4e dokut stana na 20 i si namera seriozen li?pone si jiveq jivota i ne se li6avam ot mom4eta... a ako se poqvi nqkoi seriozen,nikoga nqma da si pomislq za nqkoi ot oniq kurvari

Това, което каза преди малко, е жалко. Обиждаш ги, не ги искаш, но си с тях просто за да си с някого.

crazy_marti_f
    Guest
    az si nqmam

имам от почти година

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    nqmaaaam
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Sofia, Bulgaria
    Това, което каза преди малко, е жалко. Обиждаш ги, не ги искаш, но си с тях просто за да си с някого.
    ok,sama li da sedq? da si propileq nai hubavite godini,prosto za6toto ne se namira nqkoi svesten,prosto go karam taka.. izlizam s 2-3 mom4eta,ot vreme na vreme,nqkoi ot tqh si imat otdelno gadjeta,ili puk mi izneverqvat,ama to ne se broi za iznevqra 6toto ne sme gadjeta a si izlizame za da si praim kefa...

Ако искаше сериозна връзка, нямаше да правиш това и изобщо нямаше това да ти е достатъчно. За това, че спиш с няколко човека и те имат гаджета...няма да коментирам.

Град
    Sofia, Bulgaria
    Ако искаше сериозна връзка, нямаше да правиш това и изобщо нямаше това да ти е достатъчно. За това, че спиш с няколко човека и те имат гаджета...няма да коментирам.
    ne tuka burka6.. ne spq s tqh.. izlizame samo da se poceluvame primerno i da se porasxodime... ne pravq sex,az sum edna ot malkoto momi4eta koqto ne smqta da po4va da se ebe na 14..

А ако до 20 годишна възраст наистина не намериш сериозно момче? След няколко години ще започнеш да правиш секс - както сега ти е все едно за целувките, тогава ще ти е все едно за секса. А и Е изневяра.

ok,sama li da sedq? da si propileq nai hubavite godini,prosto za6toto ne se namira nqkoi svesten,prosto go karam taka.. izlizam s 2-3 mom4eta,ot vreme na vreme,nqkoi ot tqh si imat otdelno gadjeta,ili puk mi izneverqvat,ama to ne se broi za iznevqra 6toto ne sme gadjeta a si izlizame za da si praim kefa...
    Сега си на 14?
    A qui

monityY ти нещо не ми се струваш добре.искаш да ми кажеш че се ебеш с курвари защото тва са ти най хубавите години?ми те на тея години не има викат най хубави просто ей тъй.те са най хубави когато ти си ги напраиш такива.апък ти си тръгнала....
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Град
    Sofia, Bulgaria
    А ако до 20 годишна възраст наистина не намериш сериозно момче? След няколко години ще започнеш да правиш секс - както сега ти е все едно за целувките, тогава ще ти е все едно за секса. А и Е изневяра.
    em moje da ne e svqstno,ama pone da ne mi izneverqva,togava i az nqma da go pravq.. sega ako xodix s nqkoe ot tiq 2-3 mom4eta s koito se vijdam,i toi ne mi izneverqva6e nikoga ne bih mu izneverila,dori da ne e koi znae kolko svqsten,prosto mi trqbva nqkoi da ne mi iznevqrqva,6toto az principno ne izneverqvam na gadjetata si,prava go samo ako te mi izneverqvat... 6toto nqma smisyl az da sum im vqrna a te da mi se svalqt s sqka sre6tnata..

Фен
    Град
    В Лудницата
    Имам си от 1/2 година

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си