.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 157
    Аз пък цяло лято съм на сухоооо

аз вече си имам кирчо ми е мъж
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Фен
    Град
    Burgassssss
    нямам си и чесно да си каж амного рядко да видя някое момиче че да се загледма повечко просто по тая мания с тиоя очила и шапки всички изглеждат като една само бузките и цвета на косата тъпа раота
    неподходящо съдържание на текст в подпис!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Ти не му ли беше гадже?
    da,no si nameri druga,izneveri mi s 1 duma i taka
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

А...какво искаш от партньора, какво търсиш в бъдещия си партньор Нали каза, че са ти ясно тези неща Отговори като "да не ми изневерява" и "да не напира за секс" нямат общо.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Sofia, Bulgaria
    А...какво искаш от партньора, какво търсиш в бъдещия си партньор Нали каза, че са ти ясно тези неща Отговори като "да не ми изневерява" и "да не напира за секс" нямат общо.
    neiskam da napira za sex,6toto az neiskam da po4vam ot 14 godini da go praktikuvam... kfo iskam ot gadjeto si i kfo za mene e seriozna vruzka li? em.. bqh pusnala edna takava tema,kakto i da e.. da ne mi izneverqva da.. ina4e kfa vruzka 6e e ako ima izneveri,da nqma luji pomejdu ni... vruzkata ni da se gradi nai ve4e na doverie i lqbov.. tova za mene e seriozna vruzka.. sa kato pootrasna malko,moje i da imam drugi planove za deca i t.n ... no zasega tova mi e dostata4o i mislq 4e tova sa nai vajnite ne6ta za da moje edna vruzka da e seriozna... znam 4e trqbva da ima i sex, no kato pootrasna malko togava,mislq 4e moje da ima seriozna vruzka bez sex.. lqbovta i sexa za mene ne sa svurzani,vqrno 4e sexa krepi vruzkata no ne e nai vajen.. tova e ot mene... 6e te pomolq da ne sporim pove4e i da sprem taq tema..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Аз не споря. А ти доказа първо че не знаеш какво е сериозна връзка /една двойка, която имах възможността да наблюдавам, разправяше колко се обичат и си имат доверие, а тя се изчука с 100 човека и накрая го заряза, защото връзката им нямала развитие/, ами и че не си зряла. Знаех си, че ще изтъкнеш тези 2 неща и ти го направи - не каза нищо друго. Попитах те какво търсиш в него, в отношенията ви, а не дали искаш да те обичат и да ти изневеряват. Ще пораснеш, ще видиш. Ще проимаш истинска връзка, ще си извадиш изводи от нея и ще осъзнаеш как стоят нещата и че трябва да има разбирателство и много компромиси, не само любов...че ти трябва такъв и такъв човек...

А това изказване:
    sexa krepi vruzkata no ne e nai vajen
    си противоречи. Основите на една къща я крепят и затова са най-важни.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Даам ,от 3 месеца и 20 дни

Град
    Sofia, Bulgaria
    Аз не споря. А ти доказа първо че не знаеш какво е сериозна връзка /една двойка, която имах възможността да наблюдавам, разправяше колко се обичат и си имат доверие, а тя се изчука с 100 човека и накрая го заряза, защото връзката им нямала развитие/, ами и че не си зряла. Знаех си, че ще изтъкнеш тези 2 неща и ти го направи - не каза нищо друго. Попитах те какво търсиш в него, в отношенията ви, а не дали искаш да те обичат и да ти изневеряват. Ще пораснеш, ще видиш. Ще проимаш истинска връзка, ще си извадиш изводи от нея и ще осъзнаеш как стоят нещата и че трябва да има разбирателство и много компромиси, не само любов...че ти трябва такъв и такъв човек...

А това изказване:
    sexa krepi vruzkata no ne e nai vajen
    си противоречи. Основите на една къща я крепят и затова са най-важни.
    да и компромисите,те са много важни просто ги забравих..ок 6том за тебе това което казах аз не е сериозна връзка какво е?кажи ми,може пък да се окаже6 права и ве4е да не търся любов и доверие и някой който да не ми изневерява.. а да те послу6ам тебе,6том за теб това не са най важните не6та,тогава кои са?секса?

Не четеш какво пиша. Не казах, че не са най-важни, а че човешките отношения са много повече от неизневеряване.

И да, сексът е от много важните неща в една връзка. Ако не си задоволен, цялата връзка не върви. Но ти няма да го разбереш, защото искаш връзка, но не си готова да си с любимия изцяло, да се отпуснеш с него и да задоволявате тази потребност заедно.

Град
    Sofia, Bulgaria
    Не четеш какво пиша. Не казах, че не са най-важни, а че човешките отношения са много повече от неизневеряване.

И да, сексът е от много важните неща в една връзка. Ако не си задоволен, цялата връзка не върви. Но ти няма да го разбереш, защото искаш връзка, но не си готова да си с любимия изцяло, да се отпуснеш с него и да задоволявате тази потребност заедно.
    ок ако те послу6ам и си намеря такава връзка,сериозна каквато е за теб,зна4и да по4на да праа секс,6тото секса явно е мн важен,ама после 6е кажете 4е съм курва и се еба о6те на 14..

Защо постоянно преиначаваш думите ми? Не съм казала, че ТРЯБВА да имаш връзка на тази възраст. Но ти явно си решила, че не трябва да си сама на всяка цена.

трю ако секса върви всичко е наред във връзката
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

Трябва да вървят няколко неща

тхе кои?
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly

Разбирателството, общуването...не знам каква връзка е, ако си крещят наистина постоянно и после се чукат /и няма нищо друго между тях/...

нали знаеш, казвате че тези които няй-много си викат и обиждат най-много се обичат

Това са глупости. Всяка двойка се кара - ако не се карат, премълчават нещо или просто са прекалено спокойни...но при втория случай все някога единият ще избухне и ще стане мноооого лошо. Но това, че се карат не значи непременно, че се обичат.

Град
    v kenefa pod vodata :D
    Това са глупости. Всяка двойка се кара - ако не се карат, премълчават нещо или просто са прекалено спокойни...но при втория случай все някога единият ще избухне и ще стане мноооого лошо. Но това, че се карат не значи непременно, че се обичат.

=D>

извърташ ми думите

Кво е тва гадже!
    Light The Universe

`Death`Whore``
    Хубаво разсъждаваш,ама нема смисъл да се хабиш да обясняваш на това девойче.Тя все още незнае какво иска от живота...и няма как да те разбере.На такива като Монитуу в нашето село им викат девствени курви .А най-лошото е че на нейната възраст повечето разсъждават като нея,та дори и по-малки...Накъде върви светът...
    Щом на по 14 годинки вече имат по една две сериозни бръзки зад гърба си и още нзн си колко несериозни...
    A qui

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    4ти месец вече съм сама.
    Но не се оплаквам от 'ергенския' живот.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Да имам....от 5 месеца вече \/

Цитирай Първоначално написано от Erica
    `Death`Whore``
    Хубаво разсъждаваш,ама нема смисъл да се хабиш да обясняваш на това девойче.Тя все още незнае какво иска от живота...и няма как да те разбере.На такива като Монитуу в нашето село им викат девствени курви .А най-лошото е че на нейната възраст повечето разсъждават като нея,та дори и по-малки...Накъде върви светът...
    Щом на по 14 годинки вече имат по една две сериозни бръзки зад гърба си и още нзн си колко несериозни...
    Завързвам разговор...това е единственият начин...знам, че няма да им влезе в главиците

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си