.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 157 от общо 157
    Не, нямам си.
    ->~<-

Град
    Пловдив
    Нямам ........в момента се търсиме взаимно

абе и аз нямам... Не ми пускат !

хахха Аз не пускам
    I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy

Цитирай Първоначално написано от 100%angel
    хахха Аз не пускам

Цитирай Първоначално написано от monityY
    да и се 1 с
    един такъв пикио 6е имам сериозна връзка ок.. бтв не питах тебе ама карай..
    Дете...дете...защо не схвана и 1 дума от това, което написах? Имам въпрос - след като не е за секс, явно искаш връзка, за да имате емоционална близост, за да водите разговори, за да се чувстваш щастлива, за да имаш някого до себе си...а в момента се задоволяваш с натискане. Не можеш да ме убедиш, че с тези момчета, с които излизаш, имаш което и да е било от нещата, които казах по-горе. Значи ти не искаш връзка, щом се задоволяваш с това. Пак повтарям едни и същи неща. Не съм казала да се хванеш с някого сериозно и да правите секс, малка си за това. Но това те прави отчасти малка и за връзка. И бтв...не съм казвала, че момиче, правещо секс на малка възраст, е курва.
    Цитирай Първоначално написано от kosebosece
    Пикльовците на нейната възраст, не са нищо друго освен такива които могат само да се фукат по колко въртят, или с колко са "спали", ваобще тея за сериозна.............. струва ми се смешно
    А защо тя става за сериозна връзка? 'Баси самочувствието - момчетата са незрели, а вие сте на акъла на майките си едва ли не.

И аз лично не съм била чак такава.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    да и се 1 с
    един такъв пикио 6е имам сериозна връзка ок.. бтв не питах тебе ама карай..
    Дете...дете...защо не схвана и 1 дума от това, което написах? Имам въпрос - след като не е за секс, явно искаш връзка, за да имате емоционална близост, за да водите разговори, за да се чувстваш щастлива, за да имаш някого до себе си...а в момента се задоволяваш с натискане. Не можеш да ме убедиш, че с тези момчета, с които излизаш, имаш което и да е било от нещата, които казах по-горе. Значи ти не искаш връзка, щом се задоволяваш с това. Пак повтарям едни и същи неща. Не съм казала да се хванеш с някого сериозно и да правите секс, малка си за това. Но това те прави отчасти малка и за връзка. И бтв...не съм казвала, че момиче, правещо секс на малка възраст, е курва.
    ок,няма да казвам ни6то пове4е
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си