- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Липсва ли ви гаджето като го няма?
На мен лично адски много ми липсва приятелка като не съм се видал с нея повече от 2 дена а сега като се замисля колко по-рядко ще се виждам с нея като е на училище чак ми се плаче..Ама важното е,че си я обичкам...
Moderated by Aleandra
т. 1 от Правилника!
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Разбира се. Когато се занимавам с нещо, се разсейвам, а и имам нужда да остана в къщи...да си зацикля пред компютъра и т.н., но все пак ми липсва.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
1-темата май не е за тук.2-кво ме интересува че ти липсва нали я обичаш?3-отговора ми е да естествено
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Ами незнам като си е в София съм постоянно с нея..и много ми липсва като я няма..
TANAJUTSU
еба си тъпата темааааааааа![]()
![]()
даааПървоначално написано от crs
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
TANAJUTSU
Да си беше признал, че пускаш тема за големия си проблем, че гаджето ти липсва...![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Еми, липсва ми ест.. не е ли лигично?![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
ХАхаха ееееее тая тема е мн...........ест че отговора ще е .. ЛИПСва ми .. щом ти е гадже нормално
![]()
![]()
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
ДА липсва миПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
TANAJUTSU
mi da mnogo mi lipsva.vapreki che se vijdame seki deno,do 5i30 ima baq vreme...![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
razbirase 4e mi lipsva
Първоначално написано от Kisses{P}
![]()
А може и да я пуска, за да се подмаже на мацката - тя като си дойде и да види колко е добър мъж и'.Само предположение
![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
lipsva mi huq na priqtel vi![]()
Ami lipsva mi .. nie nai mnogo sme se razdelqli za 4 dni i mi lipsvashe tolkova mnogo.Bez tozi 4ovek ne si predstavqm jivota i da lipsva mi postoqnno.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Разбира се,че ми липсва. От 20 юли 2007 година до 29 август не го бях виждала и ми беше много мъчно.
Липсва ми всеки път, когато го няма...нормално е, обичам го..как няма да ми липсва![]()
Естествено,че ми липсва.![]()
Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)
lipsva mi mn mn mn moito bebeama se vijdame mn rqdko ili nqkolko dni i posoe ne ili nz ama znam 4e mi lipsva
![]()