.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53
    e mnoo qsno 4e haresvam krasavici nqma da haresvam nqkfa kato baba mi ! :P

Супер фен
    Град
    Венера
    Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Не,аз обичам дебели,грозни и брадати с мъжки гласове и ръка по-голяма от 45!

По дяволи те.... Описваш нечия братовчедка тук!

Жалко, че не я познавам....

И ... 45 какво трябва да има в ръцете?

Re: Всички ли си падат по красавици?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не знам дали е за тука темата.
    Ами искам да ви питам нещо...до сега не съм имала гадже(явно не ме харесват,не съм красавица),но като гледам из нашия град (който е сравнително малък) има всякакви дебели,със шкембета,със разпуснати тела,изгърбени,надути и всичките заобиколени от всякъде с момчета,а като чета из форуми всички казват,че мразят такива надуфки,а те вече на по 12 ииии..сещате се...та въпроса ми е всички момчета ли харесват баш красавици,дето се обличат по модата,с хубави тела...ии...няма ли момчета дето да си падат по не баш красавици..всички ми приятелки са егати яките и си имат гаджета,даже не знам защо въобще се събират с мене..иии въобще какво харесвате в едно момиче...тука малко тая тема искрено и лично,ама си мисля,че никога няма да си имам гадже..хем ме е срам от тялото ми защото и аз съм малко пълничка(165см;56 кг),хем не съм красавица,не съм виновна,такава са ме направили ...,пък като видя някое момче..има ги толкова сладки(бтв като казвам сладки,аз си падам по един такъв вид,обикновени,даже фешъните гледам да ги отбягвам,защото нямам шанс ....) и даже гледам повече характера,от колко да е красавец,няма ли и такива момчета..отчаях се,бе хора. пфф много бъркано стана...кхх..поне го казах и ми олекна.
    Лично според мене не трябва да се срамуваш от това че не си яка , а и кво ти пука чесно казано не е важно дали си топ модел важно е да имаш достойство дано си намериш свестен тип който да те обича и уважава независимо дали е красив грозен тъп умен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си