Не знам дали е за тука темата.
Ами искам да ви питам нещо...до сега не съм имала гадже(явно не ме харесват,не съм красавица),но като гледам из нашия град (който е сравнително малък) има всякакви дебели,със шкембета,със разпуснати тела,изгърбени,надути и всичките заобиколени от всякъде с момчета,а като чета из форуми всички казват,че мразят такива надуфки,а те вече на по 12 ииии..сещате се...та въпроса ми е всички момчета ли харесват баш красавици,дето се обличат по модата,с хубави тела...ии...няма ли момчета дето да си падат по не баш красавици..всички ми приятелки са егати яките и си имат гаджета,даже не знам защо въобще се събират с мене..иии въобще какво харесвате в едно момиче...тука малко тая тема искрено и лично,ама си мисля,че никога няма да си имам гадже..хем ме е срам от тялото ми защото и аз съм малко пълничка(165см;56 кг),хем не съм красавица,не съм виновна,такава са ме направили ...,пък като видя някое момче..има ги толкова сладки(бтв като казвам сладки,аз си падам по един такъв вид,обикновени,даже фешъните гледам да ги отбягвам,защото нямам шанс ....) и даже гледам повече характера,от колко да е красавец,няма ли и такива момчета..отчаях се,бе хора. пфф много бъркано стана...кхх..поне го казах и ми олекна.