- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- о6те не сме се целували
И кфо толко трудно има ти да го целунеш първа?Омгггг ... и се опитай да не използваш термина 'ходене' .. баси .. тфа ващо не е нищо .......![]()
just a kid۵
еми крайно време е да направиш първата крачка
My mind is gone..I`m spinning round...and deep inside my tears I`ll drown...This time was different..Felt like I was just a victim...and it cut me like a knife when you walked out of my life...But no metter what you`ll never see me cry...
ОМГ .. Доста сте зле... само това ще кажа![]()
![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
е нали казваш че не може да се целува следователно дори и да не се справиш добре той няма да разбереПървоначално написано от Анонимко
а пък следващия път когато и двамата сте по-спокойни целувките ще стават все по-приятни и по-приятни. И следващият път като говидиш направо за "Здрасти" го целуни щото ще си чакаш....
ами съгласна съм с мнението.и сравнението със стайното цвете беше уместно.само че и ти мое да се позамислиш дали твоя на е по-малко и от нейнияПървоначално написано от hforce
цитирам:'sus koeficient na inteligentnost' учебника заааа...не знам кой точно клас,но със сигурност е от началното
xD
Без лични и безлични съобщения, моля.
ХахХАхаХАХхаХАХахХАхахАХх аХАХахХАхахХАхаХАХахАХ.... Да,да,да,да,да,да,да,да,да!!! Подкрепям ви! хахаХАХхахАХха...Първоначално написано от Just_say_no
хАХХАХА натисни го до ъгъла..той няма да разбере ,че е провал щото никога не го е правилЩе му се стори най-прекрасната целувка ,дори ида го улигавиш малко
![]()
АХхахАХхаХАХах... тАкА сИ Е !!! пРоБвАй,мОжЕ пЪк Да Се ПОлУчИ! ХАхахХАХхаХАХхахАХахХАПървоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ