- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мъжки прически
Какви прически харесвате в момчетата, ако може със снимки или подробно обяснение![]()
Естествено, това е въпрос към момичетата, но ако искат и момчетата могат да кажат как обичат да ходят![]()
na igli4ki izrusena i otzad na vrata malko po dylga :} offf ne moga da ti go obesnq to4no xaxaxa
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
амиии значии късичко бретонче настрани.... отзад малко хипи на русии кичури ии на бодлични тфа е адската прическа![]()
na priqtelq mi e ne6to podobno..i mnogo me radva..Първоначално написано от cherinka
Love you Kris !!!
Nqmam opredeleni predpo4itaniq...vseki ima pravo da hodi kakto iska.6tom mom4to se harevsa s opredelena pri4eka nqma problem.
boje-boje az gi sre6tam takiva vseki den i s takiva izruseni ki4ur4eta na vrata i 4ak sega razbiram 4e momi4etata gi haresvali lele![]()
P.S. az sam mom4e i sam s 4erna kosa emo hair flip
i az taka mislq... lichno az sum taka...Първоначално написано от cherinka
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
vidq li momche s cherna kosa i bodlichki,napravo kolenata mi omekvat....Първоначално написано от cherinka
харесвам момчета с боядисана черна коса по-дългичка![]()
и на мен ми харесва 4ерна коса на бодли4ки и аз сам така![]()
Първоначално написано от cherinka
нещо подобно на горе да е
![]()
![]()
I Love You {}
ami az mislq 4e e vajno da es pogarja vinagi da si pravi pri4eska.oba4e se pak zavisi ot momi4eto trqbva da se dopitva do neq![]()
![]()
ama ina4e na men mn mi haresva 4erni kosiki i murgavite mom4enca nz za6to ixxiix
![]()
![]()
![]()
![]()