.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    геритоо
    Guest

Според вас?

Hora iskam samo dsa popitam i koito ima jelanie da mi otgovori
    S priqteliq mi pravihme sex v4era i....prezervativa se skasa no toi ne be6e svar6val.za 6tastie usetihme na vreme.I vaprosa mi e ima li nujda da piq hap4eta....poprincip veroqtnostta znam 4e e malka puk i ne sam bila v ovulaciq(tq e ot 14 do 17 den ot denq v koito ti e do6lo nali?) I iskam prosto da 4uq mnenieto vi za uspokoenie ako e vazmojno

Град
    LuNaTa
    ми аз ли4но не вийдам да има нужда от хап4ета..6том не е свьр6ил не виждам смисьл.успокой се
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

как ви се късат тия презервативи бе??? те да не са от хартия? какво ги правите, с нокти ли ги дерете??

Guest
    emi pahna go i se skasa v trastikata

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    emi pahna go i se skasa v trastikata
    Кой може да спре гората да се разлиства ?
    People Allways Leave !!!

Град
    v kenefa pod vodata :D
    Цитирай Първоначално написано от rihannka
    ми аз ли4но не вийдам да има нужда от хап4ета..6том не е свьр6ил не виждам смисьл.успокой се

съгласна съм пък и хапчетата никога не са на 100% ефикасни споко, пък ако не можеш да се успокоиш направи си тест за бременност! Успех!

Според мен няма нужда от хапчета щом сте се усетили на време и той не е бил свършил Ама ако наистина много се притесняваш направи си тест след няколко дни успех А и Лилиту понякога се късат много лесно,това че на теб не ти се е случвало не значи че и на другите не трябва да им се късат...и на теб може да се случи,макар че не ти го пожелавам !

chapsan
    Guest
    6te razbere6 sled nqkolko meseca

щом като не е свършил, значи не си бременна колкото до овулацията - тя е индивидуална при всички, така че не можеш да си сигурна, в това дали си била или не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си