- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво бихте направили?
Еми... ще се ядосам най-вероятно...не знам дали ще отвърна на удара...
Мислих много време и май ще направя само 1 нещо - ще я заеба в гъза не буквално и намирам въпросния човек и си правя гавра с труп( ако е по силен - викам повече хора)![]()
бих направил бесилка, а след това и мятам кучето от единаистия етаж.Първоначално написано от фиф4е
![]()
първият път и го бих простил
но вторият>
спирам секса,
излизам навън,
не и казвам къде отивам,
прибирам се на сутринта,
като се прибера лягам,
в стаята ми тя е Банната за няколко седмици,
не и приказвам,
не и се обаждам,
като ми мине ще е предопредена,
ако все още не дръпнала,
...
невярвам повече да се повтори след това
но ако се повтори ще приема втора процедура.
много по гадна от тази![]()
Ще довършим започнатото, а после да му мисли...![]()
Тегля му една майна и си заминавам!
Първоначално написано от Sexapilna_kukla
И аз бих постъпила така![]()
OnLy God CaN Judge Me !
oo dano ne mi se sluchi takova neshto.ama ako stane shte mu prasba edin 6amar ..i sha pitam na koq e tva e ime deto e kazal namiram q i sha q prebiq![]()
![]()
bazikam se de
![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
яко ще се разсърдя и по натам незнам ..но яко ще се издразня![]()
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Достатъчно добре си го познавам, за да знам, че се майтапи. Не 1 път го е правил с Наталия(от рекламата на Мтел май). И аз го базикам, ама докато стигна до Радо, че той има 1 приятел Радо :P .
Голяма работа...........абсолютно съм сигурна, че той не би ми изневерил, така че ще го приема на шега!
maleeeeeeeeee tva ne se e slu4valo ama slu4i li sei 6amar i go hva6tam za huq i stiskam i leka =D>
![]()
qj mi gyza
Ще пречупя пишока му на три места с вагиналните си мускули. За кво ги правя тия упражнения на Кегел все пак???![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ще я доисчукам все едно нищо не е станало и след това когато правим секс аз винаги ще я наричам с имена на неини приятелки или на маика и ако е хубава \/
Първоначално написано от Sexapilna_kukla
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
az sex o6te ne praa ama ako ma nare4e s drugo ime ako trqa 6a go spra na sredata na akta![]()
malka sladka krasiva no nai ve4e skromna
Да, и аз бих направил същото с нея...Първоначално написано от Out Of Love`f
![]()