- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой е най-страшният хорър филм, който сте гледали... ?
Ох, аз все гледам да си пускам някакви по-леки ужаси, че не съм добре с нервите и.. и кой знае какво може да стане![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
За Cannibal Holocaust съм абсолютно съгласна. Само, че не е вярно за разчленяването на хората. Е, искали са обяснение от рижисьора, поради реалистичността на кадрите, но се оказва, че само убийствата на животни са истински, което също си е гадно.Първоначално написано от ATAKABG
Иначе такива филми с кървища не са ми особено въздействащи и рядко ме стряскат. Но, филми като The Others наистина ме докарват до параноя.
Какво толкова ви е стресна този Ring? Пуснах си първата серия в 10 вечерта на абсолютна тъмнина в стаята с пуканси за удобство, гледах го, легнах си и не можеш да изсънувам и най-кирливия малък кошмар... По сладък филм няма... освен може би Тексаско клане...![]()
Иначе Dead Silence наистина е много качествен.
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
emi nz imam spomeni samo ot Saw I, II & III
za mnogo ot horrori ne se pla6a....haresva mi down of the dead,Saw,Teksaskoto klane e priqtno![]()
![]()
a Silent hill si go biva \
/
"Знам какво направи миналото лято" и двете части ама др не помня точно как се казваше
ами аз съм изгледала доста филми от този жанр и мога да ви препоръчам Ноща на клането.....а и the fog иначе съм съгласна с почти всички филми изблоени до тук освен с the howse of the wax и кошмарът на елмстриит![]()
Естествено, че не са реални. Би било незаконно, а и кой екип ще се съгласи да го снима. А едва ли ще имат такива документални кадри. Животните вече тях никой не ги пазиПървоначално написано от death proof
Иначе Тексаско Калне е по действителен случай, но естесвено във филма всичко е драматизирано, не е сигурно, че са направени точно така убийствата. Може убиеца да ги е избил тези 33 човека наредени до стена с калашник.
![]()
Мене лично, знанието, че всичко е актьорска игра, драматизация и спец ефекти, ме е предпазвало още от малък да се плаша от такива филми най-вече кървавите.
Не си спомням кои точно хоръри са ми харесали или са били добри. Последно гледах и препоръчвам 28 дни по-късно и 28 седмици по-късно. Тези не са въобще кървави и историята е много реалистична, въпреки че, е фантастика.
Ако искате ужаси вече, станете студенти по медицина и научете за всички шибани болести дето превръщат човека в агонизиращ изруд.![]()
хах че то на мен Horor е любимия ми жанр ета някои които си спомням :
Stay Alive Тексаско клане , Грешен завои , Фреди срещу Джеисън , Бу , Хълмовете имат очи 1 2 , (Ghoust ship не е кои знае какво) . Черна жътва
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
На мен най гнусен ми беше Evil dead за най страшен незнам, май никой не ме е стреснал достатъчно, че да помняа също и House of 1000 corpses...Не видях друг да ги е казал, така че: Venom, Dark ride(макар че края беше тъп), Hellraiser,1048, Fragile, Halloween, Pulse, Live feed( спада към гнусните + Cannibal Holocaust и Nekromantik) От казаните вече подкрепям Dead Silence, Saw1,2,3, The hills have eyes1,2, Wrong turn1,2, Freddy vs. Jason, Тhe descent...
![]()
Some things are better left unsaid!
Aз съм пак анонимният. Сега гледах и Cannibal Holocaust. Наистина това е един от най-гнусните филми, които съм гледал. Не е страшен, но много гнусен, а принципно не съм от гнусливите. Личи си, че е актьорска игра и човешките убийства са измислени, но пак е доста гнусливо, а и ти става жал за животните избити за този иначе безмислен филм. Филмът наистина е много тъп и безмислен. Направен е жалък опит за сюжет. Толкова е интересно, колкото да гледаш час и половина от работен ден на месар в кланица.Първоначално написано от Анонимко
ОЧИТЕ НА СКАЛИТЕ2
И аз съм гледала Cannibal Holocaust, мога да кажа, че е много брутален филм и на ужас пуканки няма да ям повече.. Wrong Turn само първата част съм гледала и сега, след като е излязла и втора част, много ми се иска да я гледам скоро време. Tрилогията Saw също ми харесва, пък и бях гледала из интернет, че предстои да излезе и четвърта част, което не знам до каква степен е вярно. Харесва ми и сериала Masters of Horror, от който съм гледала някои серии от първия сезон.
You are broken, I can fix you...
Saw III / Убийствен Пъзел 3
Много добър филм трябва да се гледа.
[/img]
Ми Погрешен завой двойката ме кефи.
Ама не е баш страшен ..с ония изроди ;D
"Ексзорсизмът на Емили Роуз:![]()
ами мисля че... беше saw (вс части)
но беще интр отколкото страшно :P![]()
![]()
saw,nightmare on elm street,freddy vs.jason , mirrors,wrong turn, swenny tod, exorcism of emily rose (по истински случай) , Silent hill , Dead silence, The hills run red (заснет в бг) , The grudge, The ring, One missed call, Sleepy Hollow, Evil dead, Dead alive, Trick r treat , Stay alive, Bloody Mary , Hellraiser, The doll master, House of wax
...Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.
Ми аз съм гледала много страшни филми,но повечето не са нищо особено.По-страшни са:
-Предизвестена смърт 1,2
-Гробище за домашни любимци 1
-Гняв 3
-Паранормална активност [този не е чак толкова страшен,но повечето хора ги е страх защото е по истинки случай]
There's no such thing as too much Supernatural!
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!