.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    oTcHaqNaTaAaA
    Guest

Не желае да ми прави френска

priqtelq mi ne iska da me lije..do sega go e pravil 2-3 puti no kato go pomolq i otkazva..az mu duham redovno... i dneska kato mu kazah che nqma poveche dda mu lapam.. toi vika mi ok nqma da sa ebem togava...mnogo dobre se podurjam...ne mirisha..kypq se s dush gel..sled tova sapun ..slagam intimen gel..i krem...no neznam zashto ne iska..sashto taka kaza che ne go e gnus... kakvo da napravq za da me lije ?

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Град
    Филипиновци
    Има още риба в морето \/ \/
    На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!

CeviruS
    Guest
    mi az ne moga da go nakaram da te liji 6tom si podjurja6 higienata i si 4ista i ne merie6 togava kfo poe4e iska ???

Guest
    ПРОСТО НЯКОИ НЕ ОБИЧАТ МА!
    Защо мъжът е длъжен да лиже, а когато някой пич каже че тя не иска да му духа и всички го обвиняват в сексуален тормоз

Re: Ne iska i tova e ..

Цитирай Първоначално написано от oTcHaqNaTaAaA
    priqtelq mi ne iska da me lije..do sega go e pravil 2-3 puti no kato go pomolq i otkazva..az mu duham redovno... i dneska kato mu kazah che nqma poveche dda mu lapam.. toi vika mi ok nqma da sa e**** togava...mnogo dobre se podurjam...ne mirisha..kypq se s dush gel..sled tova sapun ..slagam intimen gel..i krem...no neznam zashto ne iska..sashto taka kaza che ne go e gnus... kakvo da napravq za da me lije ?
    завържи го за леглото и му седни на лицето :P

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ПРОСТО НЯКОИ НЕ ОБИЧАТ МА!
    Защо мъжът е длъжен да лиже, а когато някой пич каже че тя не иска да му духа и всички го обвиняват в сексуален тормоз

бой бой бой
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    priqtelq mi ne iska da me lije..do sega go e pravil 2-3 puti no kato go pomolq i otkazva..az mu duham redovno... i dneska kato mu kazah che nqma poveche dda mu lapam.. toi vika mi ok nqma da sa e**** togava...mnogo dobre se podurjam...ne mirisha..kypq se s dush gel..sled tova sapun ..slagam intimen gel..i krem...no neznam zashto ne iska..sashto taka kaza che ne go e gnus... kakvo da napravq za da me lije ?
    nice
    - Всички авто-части на едно място!

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    nice
    и пръцни
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    nice
    и пръцни
    Това ще го предразположи...

Guest
    Kagi mu na tvoq priqtel che ne e s vsichkiq si 6tom ne6te da te lije.
    ps-az obicham da lija,mnogo daje....

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    obezkosmqva6 li se?
    ako ''ne''-eto q pri4inata
    ako ''da''-lapai po barzata pricedura sl pat!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен
    Град
    sofiq
    ako darji6 na nego ne go karai,moje da se 4ustva unijen ili ddz no ne go karai na sila!

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    tr toi sam da go pojelae kvo e tva iskane nasila ...

Guest
    при това положение - каквото за тебе, същото и за него - тоест нищо, демек или и двамата ще си правите френска, или нито единия .. мисля, че е справедливо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си