- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Драги млади дами, опасността дебне навсякъде!!!
коте, жалко че няма да те видя на 15-ти, за да ти покажа садистът Куенч - той е много забавен тип...![]()
иначе като си вземам хапчетата редовно съм добро дете![]()
оф това за хапчетата..Първоначално написано от quench
ми е болна тема
ако знаеш колко човека са ме питали "дали съм си взела хапчетата" ..
последният път завърши с шамар в лицето на една *новоизгряла звезда от готините в гимназията*
колкото до разминаването ни на 15ти..
аз и друг път ще идвам,ако успея да си си изпрося секс от момчето при което ще спя ..някакви препоръки?
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
за кое препоръки бе коте?![]()
мъжете не отказват секс
кажи му, че най-накрая ще изпълниш съкровеното му желание в леглото
което се надявам да не е свързано с две кори яйца и стадо малки маймунки![]()
Да дойде при мене и наклонностите и към момичета набарзо ще изчезнат![]()
![]()
![]()
Fitness Forever
виж, не търси опит за заяждане в думите ми, но какво можеш да й предложиш? бурен секс?Първоначално написано от TIMEX
какво значи "да задоволиш всяко нейно желание" или "да я накараш да се почувства жена"?
ще прочетеш какво пише в мислите й и ще налучкаш подсъзнателните й желания, за да й го дадеш ли?
^^
дай да се ебаваме на друга тема със Зара...
а ако RAWRRR иска да я защитава по някакъв начин - е, аз съм сексист и смятам, че жените трябва да си знаят мястото![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ахаха,да но това важи за *пълнокръвни мъжкари*Първоначално написано от quench
а това момче е бисексуален..![]()
Аз му казах горе долу направо,че искам да го "ползвам" за да си усъвършенствам "ездачката" (този термин го научих от космополитан![]()
) .. а той каза че не е схванал какво му казах.
пфу,коте, не е лесно
п.с.
междудругото имам алергия от котешка козина,
ненавиждам ги защото са лигави и защото са единствените животни,които убиват за удоволствие.![]()
![]()
Dwight D. Eisenhower
ако някой трябва да дава съвети относно бисексулни момчета, то това е Sam90
![]()
аз не разбирам специфичната им мотивация, за да ти дам съвети в тая област
иначе хм, котките са невероятни животни - те са жестоки и подли, напълно незвисими и егоисти - кажи, как да не им се възхищаваш
а твоята алергия явно е още един начин да го зачукат на още един човек![]()
хм, ако не си намериш начин да го изнудиш, мога да ти намеря момче, при което да спиш и той няма да те докосне, защото се "пази за голямата си любов"
демек, разбираш![]()
ахахахаПървоначално написано от quench
еми не,безсмислено е.
аз отивам за да се чукам с онова момче,ако не иска няма да ходя.
а ти не се гаври със сам90,че нали знаеш че отрицателната енергия се връща двойно..и ако обидиш някой,трябва подле да кажеш двойно повече хубави неща за него,за да запазиш "хармонията в природата" ..
![]()
междудругото,радвам се,че помниш за 15ти..
аз подозирах,преди да отговориш,че ще ми откажеш,защото ти е фтръснало от форумните ти фенки![]()
Dwight D. Eisenhower
аз не се гавря със Сам90 - ако искаш, попитай го! а от де да знам, може да стана бисексуален на стари години
иначе ти не си ми типична форумна фенка
типичната ми форумна фенка иска да ми се натиска, но и тя не знае защо - така и не разбирам какво намират в мен????
![]()
колко форумни фенки могат да ацната на върха на една игла?
на кой му пука???
1.Зависи от обема на една форумна фенка и от площа на иглата.Първоначално написано от quench
Колко е обемна една форумна фенка?
-Зависи от това дали е на токчета,дали има дълга (или в още по-лошият случаи-присадена коса);дали има 5 кила грим,и много синджирчета по дрехите.Такъв е обемът на голяма форумна фенка.
За да изчислим възможно най-точно..
ни трябва средна големина форумна фенка.
но аз нямам дефиниция каква е средната форумна фенка..затова нека я изразим като разлика между голяма форумна фенка и малка форумна фенка..и намерим общото кратно.
А колко е обемна една малка форумна фенка?
-Зависи от номера на кецовете които носи,или от дължината на шиповете на гривните си.А тези с кубинки са големи-малки форумни фенки.Аз съм нетипична малко малка форумна фенка.
За площа на върха на иглата няма да говоря,че стана прекалено екзистенциален въпроса.
Извода:Накарай всичките си фенки да търсят философският камък и която ти го данесе..ще й позволиш да се натиска с quench,и тя не знае защо :P
Dwight D. Eisenhower
ммм, н ека не забиваме към прекрасният въпрос "ала Торкемада" - "Може ли Бог да построи катедрала, която да повдигне във възуха?"
форумните фенки не са лошо нещо - те са като цветята в полето - като отиваш на пикник, те радват очите ти, но ти отиваш заради чистият въздух и отдалечеността от града,нали?
флудя темата, защото чувствам, че взема ли ти скайпа, ще се окаже грешка за мен - току-виж ти стана форумен фен!
освен това публичността на подобен разговор влива приятна топлина в тази студена вечер,нали?![]()
В социализма нямаше такива опасности! Има ги само в тази мръсна демокрация!
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
Щото не си момиченцеПървоначално написано от tuzaro
![]()