- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос до момичетата - 15г
Да ви питам дали ви възбужда жуленето /търкането/ през гащите между краката или чувствате дискомфорт ако не е влажно?
а тия над 15 г други животни ли са, че не може да се възбуждат от същото![]()
И аз вече съм далеч от 15 год., но въпреки това се възбуждам при такова докосване.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Vuzbujdam se...
Когато го прави приятелят ми естествено.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
da i az takaПървоначално написано от ThePainIsReaL
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Хаахахах, въпроса е колко силно "жулиш"... бахахах.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Ако верно "жулиш", едва ли е приятно независимо дали е на 15 или 35, а влагата обикновенно идва като "отговор" на докосването - а не като неин предшественик. (Тук изключваме случаите на възбуда по-отрано на ментална основа или влага различна от вагинални сокове.)
ДА! И по-нежничко, ако обичаш!![]()
ПП:Точно на 15 съм!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Ок, суперПървоначално написано от nofi
![]()
И още нещо да питам... като се натискаме с приятелката ми и след 1ч като ида до тоалетна и от пениса ми е излизало "смазка" /когато бия чикии пак излиза/ дали и при нея е така? дали и тя се възбужда![]()
ПС: тя е девствена..
Възбужда ме когато приятелят ми ме докосва там.Ако някое друго момче посмее да го направи ще му зашлевя един.
Ами ако го прави приятеля ми се възбуждам![]()
da oсобено ако е от раката на мойто пати![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
И още нещо да питам... като се натискаме с приятелката ми и след 1ч като ида до тоалетна и от пениса ми е излизало "смазка" /когато бия чикии пак излиза/ дали и при нея е така? дали и тя се възбужда![]()
ПС: тя е девствена.. ма и аз така![]()
xaaxax , a ako ne go pravi priatelqt ti .. kvo NQMA poludee6ot kef li ... sumnqva me [-o< [/quote][/b][/u]
Що за въпрос, ако и е харесало и при нея е така.. ако не - не..Първоначално написано от Анонимко
![]()
Да те търка добре ма да не почне и да го пъха през гащите, че остават дупки ...
Май всички се възбудихме вечеПървоначално написано от IcE`GirL
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Как не сме наводнили форума още.. Един бог знае.. Яко флуудПървоначално написано от IcE`GirL
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Със сигурнос ще се възбудя....но не съм на 15!![]()