- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос до момичетата - 15г
И аз тва се чудяПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()
izvinqvai mili avtore ama q se zamisli malko...6to za vapros zadav6?koe momi4e ne obi4a tva....?!....a za destvenosta br na vas...am to sigurno ste na 12-13 i se pravite ma ....kakto i da e....12-13 godi6ni
...ako gre6a molq popravi me avtore
![]()
OBI4AI SE,ZA DA TE OBI4AT!
da i azПървоначално написано от MaRiNkA_16
ами нз, като е девствена и като я пипна тама ще почне да се притеснява..Първоначално написано от 4ove4eto
хахахах кат ви гледам ве4е ше свърша![]()
az sum momi4e i sum na 16.....no! edinstveniq suvet ot men e da se naslajdava6 na po 4esti dokosvaniq ot momi4eta az taka pravq po 4esto s momi4eta ili za mom4etata s mom4eta......horata ot su6tiqt pol znaqt to4no kak i kade da "julnat" za da ti se zavie svqt i da ti omekne poda.....![]()
![]()
![]()
ami vij be avtore napravi taka:dokosniq ako ti butne rakata zna4i ne iska i ne i e priqtno ako te ostavi zna4i iska i e i e priqtno!...PROSTO E!!!...
A na kolko ste 4e ne ste go napravili do sq?Ama ako ste na 12-13 savet ot men ne barzaiteima vreme za vs
![]()
OBI4AI SE,ZA DA TE OBI4AT!
DAM
Първоначално написано от SexyTka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
٠·˜”*°•. ˜”*°•.....•°*”˜.•°*”˜
˜”*°•.~ I LOVE YOU!~.•°*”˜
.•*”˜.•°*”˜˜˜˜˜˜”*°•.˜”*°•
=D> Дам правилноПървоначално написано от MaRiNkA_16
![]()
Първоначално написано от MaRiNkA_16
![]()
Момиче съм ! ! !
abe na 14 sam i tva spored men e estestveno za vsi4ki se pak kat e avera ti xax:P :P
Когато го правеше бившият ми се възбуждах ест , но ако някой друг освен евентулано някое мое гадже посмее да пипне там голям бой ще изяде..
Естествено, и на нея й става мокричкоПървоначално написано от Анонимко
![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
zavisi.Ti na kolko si?
приятел тфа не е ''смазка'' а СПЕРМА не бих се възбудила от такоа нещоПървоначално написано от Анонимко
![]()
mene me vazbujda![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
kato евреите през 4ер6афи и пре бельо тоПървоначално написано от BaiboCo
![]()
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"