- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как реагира той/тя като разбра че ви е първия/първата?
е кажете
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
той си знаеше че ми е първия![]()
супер мн се зарадва, защото знаеше, че от многото момчета, които се въртяха покрай мен съм избрала именно него
hahah imam chuwstwoto che se e oplashilane sme se chuwali ot 2/3 sedmici
se pak e priqtelka ..
![]()
Той знаеше много преди да го напрвим. Зарадва се.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ами той разбра седмица по- късно и реакцията беше " Да бе верно ли? Добре ли се справих?". А мога да кажа и как се почувствах като разбрах, че съм първата на сегашния ми приятел. Стана ми супер приятно и мило, защото той не е като да няма с кого да го направи, просто иска да е с точния човек. Бях мн поласкана, че за него аз съм този човек.
Tой ми беше първият както и аз за него.Мисля,че се зарадва,но и на мене ми беше много миличко,че е избрал точно мен.И в момента това е човекът с когото искам да изживея живота си.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Не повярва![]()
Моя разбра непосредствено преди да го направим. Само се усмихна и обеща да е по-нежен.![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
МдаПървоначално написано от bEbsI
![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
знаеше още в началото на връзката ни
nema
Знаеше предварително![]()
Любовта няма граници .. :>
ni6to 4e e znael,te pove4eto sa znaeli.kak reagira kato razbra 4e 6te ti e parviq?Първоначално написано от BaByLisS
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
mnogo lo6o q nagrubiПървоначално написано от hungry_vampire_f
![]()
mi az se zaradvah 4e 6te sum purviq, ni6to 4e o6te ne sum de ama karai![]()
tq mai ne znae 4e ne sum devstven, ama sigurno predpolaga (ne mislq 4e e umi6leno da i spomenavam 4e sum minal nqkoq, kamo li puk da sum 4esten s neq i da i kaja kolko sa, znae samo 4e sum hodil s edna 3 godini i tva e, pove4e ne i trqbva)
Ами той не знаеше, че съм девствена докато го правихме..разбрал на следващия ден от приятелката ми и веднага ме попита..и след като получи положителен отговор не можа да повярва..е после каза че се радвал..![]()
zaradva se 4e sym pyrviq i 4e sym izbral to4no neq
Разбра доста преди да го направим и се зарадва от факта!
ми моя приятел знае6е 4е ми е пьрвият и много се радва6е![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
моят първо го беше страх но после мн се кефеше
![]()
Моя разбра около 2 седмици след като го направихме..и не можа да повярва и се зарадва де..Поне си беше внимателен и без да му казвам че ми е първия и не ме е боляло
![]()
Беше щастлив, че именно той ще ми е първият мъж.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
С него се запознахме по чата и още тогава си чатехме, че и двамата сме девствени. Та.......още преди да се познаваме на живо знаехме, че сме девствени. Той не е вярвал много много, защото имам вид на минала цял стадион, но с времето разбра че е вярно. Как да реагира-супре си реагир, защото знаеше, че за мен е нещо специално, както и за него де. Все пак да се пазим почти до 21-значи означаваме нещо за другия!
mnoogo sex, mnoogo ne6to
Testis unus,testis nullus...