- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Младите българи - джаджи, пиячка, Азис и малко знания
Аз друго не мога да разбера.Каква е тая нужда от манипулация на народа и най-вече подтискане на самочувствието му.И какви са тия анкети и изследвания-аз къде съм била ве?;/.Или пък тези от вас,които смятат че са на прилично ниво в това отношение?Айде моля ви се...Защо не вземат да направят статистика на успехите на много от 'другите' български младежи.
И това че сме на 2ро,3то,....5то...място по незнам си какво,да не го прилагат;/Защо вместо това не кажат как нашата страна е една от малкото ,в които се учи 12 години,че за капак още 5-6 нагоре.А има и такива които продължават и след това.А нещо за това ,че в някой от успелите страни,в които сигурно всички знаят кой е Дарвин,завършващи ученици учат това което ние в периода 6-8 клас?
Не знаели за Дарвин,знаят за Азис.Както казаха по-горе щом е актуално и така наложено в днешно време,разбира се ,че ще го знаят.
Не бързайте да се възмущавате,въпреки ,че такива статистики няма как да не погъделичкат съвестта ви и да се замислите над това което се твърди.И какво значение има дали изследването цели да покаже 'колко сме тъпи' или 'колко сме умни'.И в двата случея може да не спадаш към тези .И в двата случея винаги ще има такива които не спадат.Та щом се чувствате знаещи(поне доста от вас твърдят това,което ако е истина е похвално),то това може само да ви радва и да в помогне да изпъкнете сред 'невежата младеж' .;/
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'