.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: оргазъм

Guest

оргазъм

абе мацки незнам аз май съм доста странна тук и в други форуми четох ,че повечето жени достигат мн трудно до оргазъм или дори никога не достигат ,а аз винаги когато правя секс исключително бързо свършвам има ли някаква реална и обеснима причина за това btw дори по-бързо от приятеля ми

Град
    Plovdiv
    причина, причина не се сещам ама можеш да благодариш на Бог че е така Радвай се маце по-хубаво нещо няма
    Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.

Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.

къцметлийка
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Re: оргазъм

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    абе мацки незнам аз май съм доста странна тук и в други форуми четох ,че повечето жени достигат мн трудно до оргазъм или дори никога не достигат ,а аз винаги когато правя секс исключително бързо свършвам има ли някаква реална и обеснима причина за това btw дори по-бързо от приятеля ми
    ami da prosto ti izpitva6 vaginale orgazum a po4ti vsi4ki klitoren.ima nqkoi momi4eta sus smesen.az li4no kato pravq sex yse6tam prosto leki trupki na naslada no klitorniq orgazum mi e dosta silen.....
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Цитирай Първоначално написано от MaRiNkA_16
    ami da prosto ti izpitva6 vaginale orgazum a po4ti vsi4ki klitoren.ima nqkoi momi4eta sus smesen.az li4no kato pravq sex yse6tam prosto leki trupki na naslada no klitorniq orgazum mi e dosta silen.....
    ot sexita:2. Женският оргазъм е два вида – вагинален и клиторален.

Това не е вярно.
    Оргазъма при жената е винаги един и същ.
    Съществува само един вид оргазъм, който може да се почувства с еротично стимулиране на всяко място от тялото, независимо, че клиторът е главният източник на удоволствие.

Мега фен
    Град
    SF
    Ами радвай се! Знаеш ли колко моми4ета биха направили вси4ко, за да са на твое място

Робинята на Quench

Таааа ... не разбрах `къв ти е проблемът

Голям фен Аватара на Devilka
    Oпределено си късметлийка!Радвай се!

Swallow or its going in ur eye...
    @@@@ @@@@
    @ @
    @ @ @
    @@@@ @@@@

Град
    Haskovo
    МАЦКАААААА МЕЧТАЯ СИ ЗА ТВОЯ ПРОБЛЕМ !
    Мисля,че има и други важни неща,освен пари,водка и секс..........само че не знам кои са .....

emi super zateb ,az primerno svar6vam trudno,nz v nqkva kniga 4etoh 4e zodiq skorpion svar6vat mn trudno-a az sam skorpion.nerazbrah samo klitorno svar6vane i vaginalno?ne e li samo edno svar6vaneto?

Град
    Sofia

Странно аз си свършвам бавно но и приятелката ми си свършва бих казал нормално бързо...
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Имаш чувствително влагалище.

В това няма нищо нередно. Просто си по-чувствителна.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

CrazyBearF
    Guest
    Da ti imah problema! [-o< Radvai se!Tva e hybavo! \/

[quote="sexita"][quote="~BoRn^InLoVe~"][quote="MaRiNkA_16"]

а относно авторката...кво се притеснваш...ако са ти много дай да си ги делиме

миньончето
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Roxanna
    emi super zateb ,az primerno svar6vam trudno,nz v nqkva kniga 4etoh 4e zodiq skorpion svar6vat mn trudno-a az sam skorpion.nerazbrah samo klitorno svar6vane i vaginalno?ne e li samo edno svar6vaneto?
    а аз като сам стрелец колко бързо тряя да сваршвам, как пи6е в книгата?защото досега не ми се е слу4вало такова нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си