.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 99
    Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Еми някой път като ме види отвита,но не мн често...а вечер като си лягам тя ест вече спи и няма как
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Мен обикновено ме завиват,когато съм заспала без да искам(докато чета или докато гледам филм).Иначе аз се будя много лесно и усещам като ми е топло или студено,затпова от отвовам и завивам сама
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Иииии колко сладко

А иначе

Цитирай Първоначално написано от Deus ex machina
    мен - не по принцип не ми влизат в стаята, само се появяват н авратата от време на време за да ме събудят
    При мен положението е същото.
    Ако не можеш да се присмееш на себе си,живота ще изглежда много по-дълъг отколкото би ти харесало

Случвало се е майка ми да идва 2-3 пъти посреднощ да ме завива, когато и се е сторило много студено.
    Спомням си последния път, както винаги се стреснах и се събудих и все пак успях да и кажа едно "мерси" и пак заспах.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Не. Приятелят ми поема това задължение.
    да и моят,но иначе когато съм при наще си ме завиват
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

майка ми всяка вечер ме звива и ме целува за лека нощ... никога не съм се замисляла колко е сладко това! Имала съм случаи когато не мога да заспя без да ме цуне.... на 14 съм, кво да ви кажа смятам да го прекратя това ама... не знам... защо ми е нужно да се правя на дърво и наще да не влизат в стаята ми родителската обич е нещо много мило..

izob6to ne si pravqt truda dori da vlizat ve4er v staqta mi

Пфу мен не ме завиват от мн отдавна - като ми стане студено сама се завивам.Все пак трябва някак си да се науча да се грижа сама за себе си.

Вечер не ми влизат в стаята..ама сутрин като тръгват за работа ме завиват

Не.
    На 15 съм и от може би 2-3 год никой не поема тази работа.Е аз не се оплаквам
    МъдРоСтТа ме ПреСлеДва нО аЗ бяГаМ пО-БърЗО

НЕ... отдавна спряха да го правят

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Не, само като съм болна нещо с температура майка влиза през нощта да ме види как съм. Иначе си ляга много преди мен

Никой не ме завива. От 11 годишна никой не ме завива... Не знам, просто тея неща са ставали в по-ранните ми години . Нашите са разведени, и когато съм при майка ми тя винаги ме завива и ме целува за лека нощ. Това си е то майчинска обич и привързаност. Баща ми е нежна душа, но като мъж, рядко ми го показва. Дори оня ден усещам, че някой влезе в стаята ми. Беше към 6 и нещо сутринта. Баща ми влязъл да види нещо на компа, а аз бях отвита и по прашки, понеже спя с тениска. Ама продължих да си спя... не да не ме е виждал така.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Да ме завиват?Ми,ако може и да ме къпът много ще се радвам ...НЕ,вече отмина момента и смятам,че на 14 е нормално вече да не влизат в стаята ми-постоянно...Но някоя вечер,ако случайно надникнат да ме събудат или нещо от сорта и съм отвита ме завиват,само в такива случай и когато майка се сабуди през ноща и усети,че е студено минава и ме завива,ако съм се свила на топка ..Иначе вечер и целувки

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен
    Някой път се случва да усетя,че някой влиза в стаята ми и ме завива.Или пък лягам и съм си взела само чаршаф,а се събуждам и съм с обеяло.Значи и на мен ми се случва явно .... :P
    Обичам те <3 !!!

еми мен не ме завиват непомна ве4е от кога

ot mn vreme ne sa me zavivali..ne pomnq ot koga tochno
    [!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]

Супер фен
    По скоро ме отвиват и викат:
    "Гледай кое време стана,бързо ставай да си вършиш работата"

Не ме завиват вече,спряха когато станах на 11.
    <3 ^^

ами като излизат или се прибират хвърлят ми един поглед и ако съм отвита предполагам 4е ме завиват...нз...не усещам кой е при мен докато спя!

мен вече никой не ме завива
    като се открия - ме мързи да се завия
    и като измръзна, едва тогава спира да ме мързи
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Повече от фен Аватара на lilito{P}
    Град
    "Бора-Бора"
    Мъжа ми ми казва, че по няколко пъти ме завива вечер, защото съм била отвита.

Случвало ми се е мн пъти..аз пък съм на 16..
    Усещам всеки път когато майка ме целуне по челото докато спя.Няма по-хубаво от това...все пак съм "на мама момиченцето"
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Не, нямат този навик.Случва се рядко някой от наще да ме завие( Това става, ако легна следобяд да подремна, най-често не си взимам завивка/одеялце).
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Bikini Bottom

Re: Все още ме завиват:)

Цитирай Първоначално написано от Anaq
    Та тъй на 17 съм и нашите вечер идват да си ме завиват защото се откривам вечер Има ли други късметлии като мен?
    Майка ми не е влизала в стаята ми от много време, тъй като аз съм на последния етаж, и нея я домързява да се качи Добре че съм отговорен, иначе стаята ми щеше да стане като в Хирушима :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си