- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Все още ме завиват:)
Еми някой път като ме види отвита,но не мн често...а вечер като си лягам тя ест вече спи и няма как![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Мен обикновено ме завиват,когато съм заспала без да искам(докато чета или докато гледам филм).Иначе аз се будя много лесно и усещам като ми е топло или студено,затпова от отвовам и завивам сама![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Иииии колко сладко![]()
А иначе
При мен положението е същото.Първоначално написано от Deus ex machina
Ако не можеш да се присмееш на себе си,живота ще изглежда много по-дълъг отколкото би ти харесало
![]()
да и моят,но иначе когато съм при наще си ме завиватПървоначално написано от Aleandra
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
майка ми всяка вечер ме звива и ме целува за лека нощ... никога не съм се замисляла колко е сладко това! Имала съм случаи когато не мога да заспя без да ме цуне....![]()
на 14 съм, кво да ви кажа
смятам да го прекратя това ама... не знам... защо ми е нужно да се правя на дърво и наще да не влизат в стаята ми
родителската обич е нещо много мило..
Пфу мен не ме завиват от мн отдавна - като ми стане студено сама се завивам.Все пак трябва някак си да се науча да се грижа сама за себе си.![]()
Вечер не ми влизат в стаята..ама сутрин като тръгват за работа ме завиват![]()
Не.
На 15 съм и от може би 2-3 год никой не поема тази работа.Е аз не се оплаквам![]()
МъдРоСтТа ме ПреСлеДва нО аЗ бяГаМ пО-БърЗО
Не, само като съм болна нещо с температура майка влиза през нощта да ме види как съм. Иначе си ляга много преди мен![]()
Никой не ме завива. От 11 годишна никой не ме завива... Не знам, просто тея неща са ставали в по-ранните ми години. Нашите са разведени, и когато съм при майка ми тя винаги ме завива и ме целува за лека нощ. Това си е то майчинска обич и привързаност. Баща ми е нежна душа, но като мъж, рядко ми го показва.
Дори оня ден усещам, че някой влезе в стаята ми. Беше към 6 и нещо сутринта. Баща ми влязъл да види нещо на компа, а аз бях отвита и по прашки, понеже спя с тениска. Ама продължих да си спя... не да не ме е виждал така.
![]()
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Да ме завиват?Ми,ако може и да ме къпът много ще се радвам...НЕ,вече отмина момента и смятам,че на 14 е нормално вече да не влизат в стаята ми-постоянно...Но някоя вечер,ако случайно надникнат да ме събудат или нещо от сорта и съм отвита ме завиват,само в такива случай и когато майка се сабуди през ноща и усети,че е студено минава и ме завива,ако съм се свила на топка
..Иначе вечер и целувки
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
еми мен не ме завиват непомна ве4е от кога
ot mn vreme ne sa me zavivali..ne pomnq ot koga tochno
[!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]
По скоро ме отвиват и викат:
"Гледай кое време стана,бързо ставай да си вършиш работата"![]()
Не ме завиват вече,спряха когато станах на 11.
<3 ^^
ами като излизат или се прибират хвърлят ми един поглед и ако съм отвита предполагам 4е ме завиват...нз...не усещам кой е при мен докато спя!
![]()
мен вече никой не ме завива![]()
като се открия - ме мързи да се завия
и като измръзна, едва тогава спира да ме мързи![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Случвало ми се е мн пъти..аз пък съм на 16..
Усещам всеки път когато майка ме целуне по челото докато спя.Няма по-хубаво от това...все пак съм "на мама момиченцето"
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Не, нямат този навик.Случва се рядко някой от наще да ме завие( Това става, ако легна следобяд да подремна, най-често не си взимам завивка/одеялце).![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone