- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- И аз си търся жена ама мене се ме забравят.
Не мога да представя снимков материал в момента.
разграбиха ги като топъл хляб вече...![]()
вече ме зеха сориПървоначално написано от w0sh
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Хъг..... не изпадай така, моля ти се =D
При баба си.Първоначално написано от AFT
![]()
![]()
ako sadq po avatara ti ili si na 10 ili si mnoo jenstven, stegni go pi4, ne se davai taka!
ХАХА Не съди поо аватара ми пич. Щот грам не разбираш от тва филмче. Далече съм от женствеността също...Първоначално написано от Анонимко
BLOWJOB TFW!
Тотали ъгрий.Първоначално написано от Анонимко
Ето някой с сиво вещество над нормата.Първоначално написано от thefreak
Чакам жени все още...
ама, то... такова... Аз можех да ти пристана, ама залюбих tuzaro пак той май нещо не ме искаПървоначално написано от w0sh
![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Аз съм винаги утешител насреща...Първоначално написано от nofi
абе той tuzaro отдавна залюби BaByLisS ти като се изгуби го загуби момчето за тебе само остана w0shПървоначално написано от nofi
Аз съм последния ви избор но далеч не съм последен по позитивни качества.
Айде! От мен да мине!Първоначално написано от w0sh
Идвай у нас! Веднага! Не обичам да чакам!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Окей къде живееш?Първоначално написано от nofi
На центъра над ресторанта.Първоначално написано от w0sh
Айде, чакам те![]()
ПП:Добре, че модовете спят, че до сега щяха да са запратили хубавата теме в небитието![]()
Спете модовееееее
айде и вие се уредихте =D>
Тц тц вие зимате на подбив моята сериозна молба. Аз съм ного разстроен.Първоначално написано от nofi
А на теб не ти ли е самотно?Първоначално написано от &ILoveU2
![]()
Ако искаш се присъедини към нас за остатъка от нощтаИмаш ми адреса
![]()
Ама аз съм сериозна! Там живея!Първоначално написано от w0sh
Ама имам и друг адрес. Виж ми в профила-можеш да ме търсиш и в сянката на мафията![]()
дае ест. Аз съм ви сърдит пък.