- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обичате ли секса без презервативи?
Пояснявам:Първоначално написано от sexita
1. Той не свършва в мен!
2. Изчислявам рисковите дни, в които правим секс с презерватив!
П. С. Кремче, благодаря ти!![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Милата, без презерватив или хапче не бих правила изобщо секс.Първоначално написано от `Death`Whore``
То аз в момента пак не правя секс...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Баси майката - презервативите са ти забранени? Това поради каква причини? И баси хапчетата - какво е станало та да ти увредят черния дроб и яйчника.... ( не че е нужно да отговаряш, на който и да е от тези въпроси, просто се шашкам от тая патова ситуация с контрацептивите )Първоначално написано от `Death`Whore``
Ами...така...неслучайно ми дойде 10 дни по-късно от нормалното преди време...лекарят каза, че е заради яйчника...а според него презервативите нанясат вреди на вагината...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
portaL.ICQ.bG - иЗпУсНи ПараТа
Изпусни парата в компанията на приятни и красиви хора. Бъди себе си и ни покажи този човек. Запознай се и общувай с нови хора. Намери си гадже или бъди намерен. стани portaL човек сега!
Здравей и добре дошъл в portaL.ICQ.bG Бъди свободен да постваш теми, анкети и всякакви писания. Викай приятели за да се лафим на воля.
Като ти гледам снимката изобщо не си или наи много 1-2 патиПървоначално написано от Cherkeza
![]()
![]()
Fitness Forever
РАЗБИРА СЕЕЕЕЕ !!!!! \/ \
/ \
/ \
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()