- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета, къде обичате да ви целуват?
Kade vi kefi da vi celuvat? Vidiah edna tema tuka za momicheta dali im haresva po gushata, ushence ala bala. A na vas ?
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Цензура!
da i tova e dosta vqrno no vse pak za da otgovorq na vuprosati shte go kaja taka ako 1 hubavo momi4e celuva nqkoe mom4e prosto za mom4eto nqma zna4enie kade shte e .. no vse pak na nas sushto ni haresva po ushencata po vrata po ustata (zaduljitelno![]()
По гърлото![]()
по гъза
мъжката гледна точак ли?
горните устни се целуват, за да се отворят долните![]()
ньй-приятно - на пениса, после устни, врата , гърдигеПървоначално написано от some0ne
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
по члена тфа е ясно инече по коремчето вратлето по зърната аве почти навсякаде![]()
Покрай мен мъжът ми е ходеща ерогенна зона![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
по зърната?
PO pupa!!![]()
По пишкото и устните.
По мои наблюдения всеки мъж е различен. Едно от гаджетата ми не усещаше нищо от целувки по врата...бившият умираше за тях...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
В същата последователност ли?..Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Защо питаш, теб гнус ли те е да те целуват след лизане? Мен лично ме възбужда. Вагиналните сокове са доста приятни.Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Aз нямам нищо против, даже често ми е било заповядвано да Му облизвам пръстите след задоволяване с език и ръка. Само, че ми стана любопитно, тъй като моя интимен приятел конкретно след свирка изисква жабуркане с водка, миене с паста за зъби или дъвчене на орбит.Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Хаххахахха, гнусливи хораВинаги съм им се чудела...
Ами гушата ,гърдите,по корема и отдолу..абе като ме целува жена ми навсякъде ми харесва...![]()
![]()
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
мен от мойто си не ме е гнус
![]()
, виж ако ми се случи тройка с участието и на друг мъжки...
не нам