Ами..Първоначално написано от Анонимко
кабинета й се намира срещу хотел Лайпциг,на булевард Руски,само че не от страната на хотела,а от другата страна на улицата-мисля там има спирка,магазин за неща по 1 лев и аптека..
В съседната сграда ще видиш таблка,на която пише че там има Медицински център.
Наистина ти препоръчвам тази дерматоложка.
Предните при които съм била са се опитвали да ми внушат че това е от сезона,диетите и тн..а моето определено не е от сезоните,защото имам този проблем от май 2006.
Предимствтп на тази лекарка е че разделя лечението на етапи,и за всеки етап има определени лекарства,като свърши етапа,отиваш при нея на преглед.
Гадното е че това става поне веднъж месечно,тоест най-малко 25 лева на месец само за преглед.
За мазилата/хапчетата не мога да ти кажа,защото цената им се определя от това какъв ти е проблема..
но на мен ми изписа шампоан за 9 лева,витамини за 5,едно мазило за себорея-15 лева и едно специалнпо,на кеото тя му предписа съставките,и ми го приготвиха в аптеката до нейната сграда-струва 10 лева..и сега се мажа по 3 пъти на ден с тях и има резултат,наистина!
Предната дерматоложка ми изписа лечение за 140 лева на месец!
То не бяха ампули,витамини (Пантогар-струват 50 лева),шампоани,стимуланти за скалп и тн..
Също ще трябва да дадеш и пари за изследвания,защото причината за косопад може да е заради инфекция на бъбреците/черният дроб/мъртъв зъб/яйчници..и трябва да отидеш да ти направят ехография.
В този случай,косопада не е болест,а признак за болест,която трябва да излекуваш,за да спре и той..
Ако имаш проблем с намирането на адреса,ми пиши да се уговорим да се срещнем някъде за да те заведа :P
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower