- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гнус от секс
Скоро в списание "Здраве" четох за статия за сексолога Румен Бостанджиев. Човекът беше казал, че дават съвети по мейла и телефона вече. Ако искаш, опитай. Аз сега ще ти препиша координатите.
http://www.psychology-bg.com/sexologyconsult
Телефон 0888 92 43 69
02/958 49 25
Между впрочем, даПървоначално написано от sexita
Това беше най-умният съвет до тук.
Остави се на сухо една седмица, пък после си 'поиграйте' с приятелката ти и ще видиш, че няма да те е 'гнус'.. а то всъщност не те е гнус, друг вид е чувството ти![]()
Ахахахаха...креативността на някои хора в измислянето на теми-ебавки ме радва.![]()
Ти пък ще бъдеш сериозен в 1000 тъпи и несериозни теми, а в една истинка ще се изцепиш, че е ебавка.. какво недоразумениеПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
![]()
Предполагам, че не практикуваш редовен полов живот?
Пише се ЧЕКИИ ве тъпи
Не ама поне не съм рязан![]()
![]()
![]()
![]()
Каква е логиката в това да го е гнус от вагината на приятелката си, пък да не го е гнус от задните части и по-специално дебелото черво на някъв си там мъж?Първоначално написано от N0Rull5
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
При мен е обратното ^_^ Те могат да си твърдят отделно е каква информация имат за този въпрос. Аз на такива хора много много не вярвам.Първоначално написано от sexita
Към автора... ми според мен главната цел на половия акт е размножаване... като цяло. Един път през живота и стига :P Гнус ли, а преди защо не те е било гнус толкова много? Причината за това е просто, че мислиш много по този въпрос... А как не те е гнус да си търкаш ръката в шнура?
Прави разлика между чекия( вид нож ) и чикия...Първоначално написано от mr0b1
Доста вярно!Първоначално написано от sexita
![]()
1. или гаджето е грозно
2. или обръщаш резбата
ама за 2-рото е кофти защото там ръгаш в аки-та![]()
Мда ... спри с мастурбацията :Р
има си 1 лаф ... чекията е за удоволствие - секса за престиж ... стига толкова удоволствие![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
Първоначално написано от machoka
Можеш да си останеш само с предположенията.
При теб как стои въпросът?![]()
![]()
![]()