Защо ти е да живееш за някой друг?Живей за себе си!Ти не си мисли че хората които имат много приятели са щастливи!В днешно време да си приятел на някой е много относително...забиват ти нож в гърба когато най-малко очакваш!Като нямаш приятели няма кой да те разочарова когато очакваш обратното.Знаеш че да разчитеш на себе си е най-важно и никой не ти е по-голям приятел от самия теб!Това ще ти помогне за в бъщете да се оправяш сам дори когато си намериш приятели-а ти ще намериш!Много момичета намират срамеживостта и стеснителността за привлекателна и сладка!Защо не сложиш свои снимки в някой сайт за запознанства и не си намериш момиче!Не се изисква дори да си красив-има всякакви момичета стига да искаш можеш да си намериш!
Познавам жена която намери голямата ИСТИНСКАТА любов на 30 години!Ако се самоубиеш никога няма да можеш да изпиташ толкова приятно и извисено чувство като любовта!
И сега ще ти споделя нещо.Аз имам собствена филисофия за живота.Вярвам че не всичко е случайно и че щом да речем ти имаш компютър а съседа няма значи си направил нещо добро...Просто много съм размишлявала върху това защо едни хора имат толкова много а други едно голямо нищо.Дали е последствие от минал живот нещо свръх естествено или последствие от това което си направил в сегашния си живот...не знам какво е .Може да е глупаво но аз вярвам че не всичко е случайно и за това например ме е страх да умра защото не знам какво следва.С една дума искам да се застраховам-да направя нещо добро докато съм тук или най-малкото да изживея пълноценно живота си.И да взема всичко хубаво което ми предлага.Защото в днешно време даваш но и взимаш много.Сигурно сам знаеш че никой не може да има всичко!Просто света е устроен така!Аз например обичам да се забавлявам да хода по дискотеки...така намирам и нови познати а в същото време и аз съм доста стеснителна.Ако искаш да си намериш дружинка излез разходи се отиди в някой клуб или кафе дори в пакра ако щеш и заговори някое момиче!!Като си затворен няма кой да дойде и да потропа на вратата ти.
Не знам какво да ти кажа освен че ако се самоубиеш на никого няма да направиш услуга а само ще загубиш.
Ако всеки депресирал се тръгне да слага край на живота си то хора почти няма да останат бе!Едва ли има някой който да не изпада в такива моменти.Със самосъжаляване нищо няма да постигнеш!Просто знай че ти си личност която трябва да се развива!Вдигни малко гарда!Многократно съм се убедила че както се възприемаш ти така те възприемат и хората!