.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Petyas
    Guest

Може ли да се забременее, когато взимаш противозачатъчни?

Iskax da popitam na niakoi slu4valo li mu se e da zabremenee vapreki 4e vzema protivoza4ata4ni?Imam malko samnenie za mene.no triabva da iz4akam o6te niakoi den za da razbera.Pi6ete mi

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако не си изпускала таблетка и си пила хапчетата по едно и също време всеки ден, вероятността е 2 на 1000. Аз лично вземам , той не свършва в мен за всеки случай и не съм забелязала да съм бременна.
    Но, да има риск, макар и минимален. Рискът е по-голям ако си с наднормено тегло. При индекс на телесната маса над 30, вероятността за забременяване скача от 2 на 1000 до 40%

petyas
    Guest
    Tozi mesez mi se slu4i da zabravia dvapati i to4no vav tezi ve4eri imax polov kontakt sas svar6vane vatre.Zna4i ima goliama veroiatnost?
    A ako sam bremenna ima li opasnost za beb4o ,poneje prodaljavam sas vzemaneto na xap4eto?Blagodaria vi

Град
    Свищов
    Няма дя казвам колко е глупво след като си пропуснала таблетка да правиш незащитен секс. Няма смисъл. По принцип приема им няма да доведе до увреждане на плода или до аборт, но не бива да почваш следващата опаковка, преди да си уверена дали си бременна или не! Посети гинеколог незабавно и си направи изследвания възможно най-скоро.

Цитирай Първоначално написано от sexita
    възможно е, ако не са ти предписани от генеколог
    Обясни ми защо е така.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Ако не са предназначени за организма И, е вероятно да увредят някои от органите И, но не и да не подействат. Те си действат.

Град
    Свищов
    То пък гинекологът едни прегледи прави...
    Хапчето ще действа, независимо дали е предписано от гинеколог или не, стига момичета или жената да не са с наднормено тегло. При това положение кръвообръщението е забавено и хормоните не достиган навреме!

Мда...аз миналата година поисках гинекологът да ми направи изследвания и да ми предпише противозачатъчни за моя организъм, а той каза, че няма нужда.

petyas
    Guest
    Blagodaria momi4eta.Xap4etata sa mi predpisani ot lekar.Ne sam i vav nadnormeno teglo,no mislia 4e e nai pravilno da napravia izsledvania.Taka 6te stane iasno.Iskax samo da znam dali na niakoi mu se e slu4valo.

Град
    Свищов
    Не съм забравяла хапче никога. Пишя ги от мноооого години. Само 1 път съм повръщала, но тогава и така се стекоха обстоятелствата, че секс не правих около 2 седмици след това изобщо.

Това е толкова важно нещо, че когато ги пиех, щях да изкрейзя, ако забравя хапче...настрой си алармата на телефона

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: Може ли да се забременее, когато взимаш противозачатъчни

Цитирай Първоначално написано от Petyas
    Iskax da popitam na niakoi slu4valo li mu se e da zabremenee vapreki 4e vzema protivoza4ata4ni?Imam malko samnenie za mene.no triabva da iz4akam o6te niakoi den za da razbera.Pi6ete mi

Moderated by krem4et0
    те за туй се зимат противоза4ата4ни,за да не забременее6
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    in the heart of the city
    При положение ,че си изпуснала хапче ,а и точно тогава си правила секс със свършване вътре има вероятност да си забременяла и то никак малка.Прави тест и изследвания! Успех!

I ROCK!!!!!

Re: Може ли да се забременее, когато взимаш противозачатъчни

Цитирай Първоначално написано от monityY
    Цитирай Първоначално написано от Petyas

Moderated by krem4et0
    те за туй се зимат противоза4ата4ни,за да не забременее6
    ти защо не спреш да приказваш подготвена и неподготвена.преди секунди видях една друга твоя изцепка в друга тема
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от _-evilka_devilka-_
    поговори с гинеколога си
    най-доброто решение \/
    OnLy God CaN Judge Me !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си