.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    lqlql`f
    Guest

любовната игра ме изнервя :|

М такааа имам малък проблем.Моля помагайте.Работата е там,че никак,ама никак не си падам по любовната/предварителна,или както там искате я наричайте,игра...а пък гаджето ми е много.. ъъъ бавен?! + това ми заяви,че не обичал свирки?! точно в най-неподходящия момент... За свирките може и да го преживея,но другото много ме изнервя...забравих да кажа,че не ходим от много време.

Явно и той, и ти нямате никаква креативност и не влагате страст. Любовната игра не се свежда до свирките. А ти, бидейки момиче, ми е странно как не обичаш любовната игра. Жената не се възбужда от гледане, така че любовната игра е задължителна...защото после боли.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    И аз я мразя...майко тва бавене....
    пс-аз съм момче....

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Е, явно момчето не се справя добре. Явно не знае как да си използва езика и ръцете, а при госта, пък момичето.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от trt1989
    тц тц , тука ебати разбирачите сте всички
    Забелязах, че почти всичките ти пост-ове са само необосновани критики, злобни подмятания и високо саомчувствие. Като не можеш да дадеш добър съвет, да споделиш опит или поне да си аргументираш критиката - мълчи си.

П.П. По темата: Съгласна съм с `Dеаth`Whore``, пък и какво като не обича свирки. Моя приятел от свирка не може да свърши, но съм измислила милион други елементи на предлюбовна, по-време-на-любовна и следлюбовна игра

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Забелязах, че почти всичките ти пост-ове са само необосновани критики, злобни подмятания и високо саомчувствие. Като не можеш да дадеш добър съвет, да споделиш опит или поне да си аргументираш критиката - мълчи си.

П.П. По темата: Съгласна съм с `Dеаth`Whore``, пък и какво като не обича свирки. Моя приятел от свирка не може да свърши, но съм измислила милион други елементи на предлюбовна, по-време-на-любовна и следлюбовна игра
    ок, щом ти ми казваш , ще си мълча....нека оставим разбирачите да кажат какво да се прави
    Благодаря.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен Аватара на bEbsI
    Явно в самата любовна игра нещо куца.Според мен най-добре е да си поговорите..и найстина изглежда сте заедно само заради единия секс. ( така поне изглежда..)
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    То без ласки преди сексът секс ли е това? Не е ли да се поцелувате, погалите, понатиснете, пооближете............грам няма смисъл. Смятам, че любовната игра е много по-интимно преживяване от самия секс. Ако той не ме целува или докосва просто ще умра. Ще се чувствам зле и ще ми е все едно всичко останало. Просто те е страх да допуснеш някой по-интимно до себе си. Защото истинската интимност не се постига чрез секс, а чрез споделяне. Страх ли те е да споделяш себе си?

Град
    Hard Rock Cafe
    1. lubovna igra
    2. frenska lubov
    3. doggy style XDXD

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Как без любовна игра бе?! Брейй че странни хора..

Град
    Русе
    еми при нас мъжете е така...бързаме да оправим мацката и после да си поиграем... (аз добре че не правя така) за разлика от някои разгонени типове поне се опитвам да възбудя мацката... деееееееееба и разгонените изроди...все едно не са правели секс от 10г....
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

понякога верно може да е изнервяща - когато сте на различна вълна с него, примерно той иска да се погушка и поцелува, а на тебе просто ти се е*е

а това, че ти е казал, че не обича свирки значи само едно нещо - не че не обича а просто не му харесва как ги правиш. пробвай различни техники - ако трябва да споделя опит: не бъди прекалено бавна наблегни на енергичното смукане и движенията с глава нагоре-надолу, и пропусни нежните облизвания... и ч*кията е важна докато го правиш успех!

Град
    Русе
    ето за това си права...

ПП мразя да разкривам личния си живот пред приятелите
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Супер фен
    Град
    Венера
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Явно и той, и ти нямате никаква креативност и не влагате страст. Любовната игра не се свежда до свирките. А ти, бидейки момиче, ми е странно как не обичаш любовната игра. Жената не се възбужда от гледане, така че любовната игра е задължителна...защото после боли.
    +1

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    "Кама Сутра" читатели...

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    +1
    съгл.

Мега фен Аватара на machoka
    Значи искаш да се чукаш просто ей така?!

Има спасение за теб, даже и пари се печелели от това чувам..

мисля че сте малки а пич-а е девствен
    т'ва момче да не обича свирки ...
    Ела и създай своят измислен свят в FateCry

Абе, понякога сексът без любовна игра е много възбуждащ...макар и болезнен в началото
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Захарен памук
    Абе, понякога сексът без любовна игра е много възбуждащ...макар и болезнен в началото
    Всичко се свежда до психическата нагласа

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    да,но само ако се прави за разнообразие

май не сте един за друг,щом сте само за чукането
    А защо точно заради това да не са един за друг :P
    Клик ми (:

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    май не сте един за друг,щом сте само за чукането
    А защо точно заради това да не са един за друг :P
    Защото той си пада по любовната игра, тя пък не. Объркани хора

Добре де колко е дълга тази... любовна игра? Ако си я 'играе' по половин час е нормално да ти е множко Загрявката за мен е много важна... смисъл аз да й правя нещо, защото така и аз се възбуждам много и след... 10 максимум 15 минутки... хайде на хорото :РРррРРр
    Клик ми (:

Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Добре де колко е дълга тази... любовна игра? Ако си я 'играе' по половин час е нормално да ти е множко Загрявката за мен е много важна... смисъл аз да й правя нещо, защото така и аз се възбуждам много и след... 10 максимум 15 минутки... хайде на хорото :РРррРРр
    само мечо пух може да ти отговори ...
    "Колкото повече - толкова повече"
    Може и с часове да бъде ... за петинг чувал ли си ? :Р
    Човек може да достигне до оргазъм дори и без секс
    Ела и създай своят измислен свят в FateCry

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си