- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- любовната игра ме изнервя :|
М такааа имам малък проблем.Моля помагайте.Работата е там,че никак,ама никак не си падам по любовната/предварителна,или както там искате я наричайте,игра...а пък гаджето ми е много.. ъъъ бавен?!![]()
![]()
+ това ми заяви,че не обичал свирки?!
точно в най-неподходящия момент...
За свирките може и да го преживея,но другото много ме изнервя...забравих да кажа,че не ходим от много време.
Явно и той, и ти нямате никаква креативност и не влагате страст. Любовната игра не се свежда до свирките. А ти, бидейки момиче, ми е странно как не обичаш любовната игра. Жената не се възбужда от гледане, така че любовната игра е задължителна...защото после боли.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
И аз я мразя...майко тва бавене....
пс-аз съм момче....
Е, явно момчето не се справя добре. Явно не знае как да си използва езика и ръцете, а при госта, пък момичето.
Забелязах, че почти всичките ти пост-ове са само необосновани критики, злобни подмятания и високо саомчувствие. Като не можеш да дадеш добър съвет, да споделиш опит или поне да си аргументираш критиката - мълчи си.Първоначално написано от trt1989
П.П. По темата: Съгласна съм с `Dеаth`Whore``, пък и какво като не обича свирки. Моя приятел от свирка не може да свърши, но съм измислила милион други елементи на предлюбовна, по-време-на-любовна и следлюбовна игра![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Благодаря.Първоначално написано от trt1989
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Явно в самата любовна игра нещо куца.Според мен най-добре е да си поговорите..и найстина изглежда сте заедно само заради единия секс. ( така поне изглежда..)![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
То без ласки преди сексът секс ли е това? Не е ли да се поцелувате, погалите, понатиснете, пооближете............грам няма смисъл. Смятам, че любовната игра е много по-интимно преживяване от самия секс. Ако той не ме целува или докосва просто ще умра. Ще се чувствам зле и ще ми е все едно всичко останало. Просто те е страх да допуснеш някой по-интимно до себе си. Защото истинската интимност не се постига чрез секс, а чрез споделяне. Страх ли те е да споделяш себе си?
1. lubovna igra
2. frenska lubov
3. doggy style XDXD
Как без любовна игра бе?! Брейй че странни хора..![]()
еми при нас мъжете е така...бързаме да оправим мацката и после да си поиграем... (аз добре че не правя така) за разлика от някои разгонени типове поне се опитвам да възбудя мацката...![]()
![]()
![]()
деееееееееба и разгонените изроди...все едно не са правели секс от 10г....
![]()
![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
понякога верно може да е изнервяща - когато сте на различна вълна с него, примерно той иска да се погушка и поцелува, а на тебе просто ти се е*е
а това, че ти е казал, че не обича свирки значи само едно нещо - не че не обича а просто не му харесва как ги правиш. пробвай различни техники - ако трябва да споделя опит: не бъди прекалено бавна наблегни на енергичното смукане и движенията с глава нагоре-надолу, и пропусни нежните облизвания... и ч*кията е важна докато го правишуспех!
ето за това си права...
ПП мразя да разкривам личния си живот пред приятелите![]()
![]()
![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
+1Първоначално написано от `Death`Whore``
"Кама Сутра" читатели...Първоначално написано от trt1989
съгл.Първоначално написано от Made_of_Pain
![]()
Значи искаш да се чукаш просто ей така?!
Има спасение за теб, даже и пари се печелели от това чувам..
мисля че сте малки а пич-а е девствен![]()
т'ва момче да не обича свирки ...![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
Абе, понякога сексът без любовна игра е много възбуждащ...макар и болезнен в началото![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Всичко се свежда до психическата нагласаПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Защото той си пада по любовната игра, тя пък не. Объркани хораПървоначално написано от MajeStic
![]()
само мечо пух може да ти отговори ...Първоначално написано от MajeStic
"Колкото повече - толкова повече"
Може и с часове да бъде ... за петинг чувал ли си ? :Р
Човек може да достигне до оргазъм дори и без секс![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry