- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- любовната игра ме изнервя :|
При мен играта е била 2 час-а и да ти кажа беше доста по-вълнуващо от колкото 10 минутна любовна игра и после тъпканеПървоначално написано от MajeStic
![]()
Зависи на кой как му харесва
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
Явно искаш само за теб удоволствието а ?Първоначално написано от MajeStic
За 2 час-а могат да се направят много повече неща от лъскане и духане![]()
Нежно галене, масаж, (няма да говорим за баналните ягоди и сметана но има много по-вкусни нещица с които можеш да намажеш любимия) ... смяна от активност към пасивност... оставяш се в ръцете на партньора, после се сменяте и тъй и тъй и ... после се почвате като животни които вече са стигнали до предела на силите си и се чудят как да не изкрещят "абе мамка ти чу*ай ме че ще си умра незадоволен/а"![]()
Това го правим всеки път... аз това не го считам за любовна игра... просто като ежедневие с неяПървоначално написано от nohuty
Постоянно си я галя по гърба, масажирам си я, докосвам си я, целувам я навсякъде, пускам и езиче по гърба, по коремчето... това и повече от 2 часа съм го правил... за това няма умора
![]()
Еми момко това е включено към нея бре о.О любовната игра не ти е само духане и лизанеПървоначално написано от MajeStic
![]()
em az poprincip de da znam sa kato 4etoh nqkolko puti sam imala liubovna igra am 1 put e taka bqhme super vuzbudeni a az bqh detstvena i neznaeh dali trqbva a tfa na edna peika... i samo az vikam emi ok aide i su6tiq moment maika mi mi zvunna da sam i kupila cigarii to si4ko se razvali
![]()
em predi nqkolko sedmici praih sex s edno mom4e otivame v teh i kvo sublqkohme se i aide... i super mn me bole6e... ;( be6e adski tupo i gadno.... ne gi razbiram mn ama az v poe4eto slu4ai dori ne sam vuzbudena...a adski mn me boli
Не. Не трябва да се прави за разнообразие, а защото така ви е щукнало. Зависи много и от мястото.Първоначално написано от machoka
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Сексът с любовната игра при мен е около час, а самия акт не повече от 15-20 минутки. Предпочитам дъъъъъъъъълга любовна игра, секс, любовна игра...........Ако не сме много изтощени и имаме време-секс, ако не спираме си с втората любовна игра.Първоначално написано от MajeStic
Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
OnLy God CaN Judge Me !