- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо изневерявам?
А аз ако убия съответната потребителка и кажа, че не съм убийца, просто така ми харесва, това ще промени ли фактите?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Явно не си обичала истински или просто имаш несериозно поведение.Донякъде явно си и егоист,щом с лекота приемаш болката на останалите!Не искам да те обидя,не го приемай като такова нещо!Просто друг път,когато решиш да изневеряваш,се замисли по-дълбоко върху това,което вършиш,би помогнало и се спри навреме!Не наранявай хората,защото смяташ,че не можеш да устоиш и се оправдаваш,че едва ли не изневярата ти е генетически заложена,прояви воля и ще успееш да го преодолееш!Замисли се и затова,ако спрямо теб постъпят така,както ти постъпваш сорямо гаджетата си?Ужасно е,нали?
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
И впрочем...спането с много партньори е заложена на мъжете, на жената е заложено точно обратното.![]()
ако си намериш някои на когото наистина да държиш и които наистина да цениш няма да е таи...![]()
momento mori, tiq na avatara ti geiove li sa ve ? :/
gazarke, ti si prosta tikva, kvo se hvali6 4e izneverqva6, basi pradlata XD dano nqkoi den stani6 4ista4ka na ulici, zadeto si tolkoz mrasna..
Щот си "гъзарка".Първоначално написано от gazarka
Аз винаги съм навит за 1 фаст изневяра...
Както каза някой по-горе ти трябват чувствА.Може би не си намерила подходящия.Аз също съм изневерявала, беше в момент на слабост, с гаджето ми бяхме в отвратителни отношения(ходим сериозно)не си говорехме, не се виждахме...правехме си на пук.Имах нужда от някого и се случии..
az samo 1 pyt sym izneverqval, 6oto edin priqtel se hvana na bas 4e ne moga da se cleuna s edno momi4e i trqbva6e da za6titq 4estta si![]()
izneverqva6 6toto nqma6 samo4uvstvie, moral, dostoinstvo... da produlgavam li??? mb si nqkva leki4ka
Testis unus,testis nullus...
bi li sprqla da komentira6 temata,vidqhme mnenieto ti,prosto prestani da se zaqjda6 i dai vuzmojnost na drugite da se izkajatПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Това мнение не беше за теб, а за друг потребител. Не го чети, ако не ти харесва. А и когато ти изнася, ми пишеш.
Ne trqa da sadish nqkoi za postapki,koito ne si imala vazmojnost ili izkushenie da napravish,mn tejko se izkazvate vsi4ki i sam sigurna,4e pone vednaj i vie ste izneverqvaali.I nqkade da vidq da kazah,4e se eba s vsi4ki?!Първоначално написано от `Death`Whore``
P.Sa se ojenqt za men ima jelaeshti ne se pritesnqvai.
Next Time I`ll be True...
Защо всички нападате тези, които нападат ? xD
Е,тва еПървоначално написано от vladuha haili
Търсиш потвърждение,че си харесвана...
![]()
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
[quote="hasaiko"]Е,тва еПървоначално написано от vladuha haili
Търсиш потвърждение,че си харесвана...
[/quote]
dam vs razbrahme 4e gazarkata e qka macka det si lqga s vseki brao ae sa moge li zaklu4?
Qka macka???edva li 1 14-15god momi4e moje da se nare4e macka.Hubavo e 4e se samonaviva po foruma,no takova dete e po-skoro ili kompleksar ili toky 6to naebalo se.Puk i sme6ni moi deca ima mn krasivi momi4eta,koito ne izneverqvat-kak si go predstavqte 1 muj da predpo4ete va6te razporeni slivi pred svestnoto momi4e,ot koeto nqma da se opasqvat za bolesti?NQMA KAK DA STANE
kato gledam tiq 7 stranici nqkoi ti e kazal 4e si kurva i si4ki dr kurvi sa mu se nahvyrlili
ebati qkoto . da ne misli6 4e ima hap4e protiv iznevqra?
Men ako pitash ti problem nqmash,prosto si takava (az sushto). Nai-golqmata glupost koqto mojesh da napravish e da kajesh na gadjeto si za tova che izneverqvash. Az napravih tazi glershka shtoto si misleh che sum sreshtnala
Ayudame olvidarte si te vas!
qvno ne mojesh da obichash ili prosto ne si sreshnala idealniq partnior..pak moje prosto da ne ti e zalojena da si monogamna .nz mn e stranno za men...
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Имам достатъчно възможности. Даже имах възможност да правя секс с една от мечтите ми, но не го пипнах дори, макар че ми се искаше /става въпрос за един познат с обеци на зърната/. Мъжът нямаше да ми каже нищо, защото е мой избор.Първоначално написано от kameliqbaby
da i az tva vikamПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
edva li nqkoi 6te posmee da me udariПървоначално написано от vladuha haili
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Да, защото да те удря, след като може да прави секс с теб?
И сериозно...нормално е уважаващият себе си мъж да не удря жени.
hahahaha 6e si nameri6 maistora... samo 4akai.Първоначално написано от gazarka