- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да си обезкосмя тестисите без да се нараня?
здравейте аз сам мом4е на 14 год и ме е страх да си обръсна топките защото ще ги нарежа като некои прасенекои ще ми каже ли как става смисал... 1 път пробвах и се порязах и спрях
ХЕЛП
Moderated by krem4et0
т.1 и т.7 от Правилата на форума!
Ползвай депилиращ крем
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Еми, аз си ги бръсна с бръсначка...Просто трябва да внимаваш. За крема не съм сигурен, защото и аз, както Сексита, съм разбрал, че не бива там ...
![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
ТочноПървоначално написано от sexita
С малко повече внимание си готов
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
Мхм. И да не вземеш от ония метални бръсначки със сменящи се ножчета, които тежат по 5 кила. Като за толкова нежно място дай някой лев отгоре и си вземи някаква по-хубава самобръсначка. Аз съм попадала на самобръсначки, с които и да искаш - не можеш да се порежеш ( а се постарах!)Първоначално написано от ^Sam90^
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
OnLy God CaN Judge Me !
Mне.. Приеми го като.. Animal testing.. Не зная как е точния превод О.о Абе, за момент приех ролята на опитно зайчеПървоначално написано от sexita
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
+1Първоначално написано от sexita
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Приятелят ми използва пинсетка . Става наистина адски бавно и малко боли докато свикнеш, понякога му помагамРезулататът обаче е савършен , а и много по траен от бръсненето. Така че ако имаш нерви си струва да опиташ
Мисля, че не бих си играл на "опитно зайче" с ташачице си![]()
![]()
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
Аз ако тръгна с пинсетка да се обезкосмявам.. То космите пак ще поникнат докато мина всичко. Не е ли по-добре да отиде на кола маска при козметик?.. Верно, че много боли.. Ама пинсетка?!..Първоначално написано от Анонимко
![]()
Внимателно с бръснача.. или едно по едно с пинсетка, като хващаш кожата близо до корена и дърпаш рязко, може да опиташ поне с един-два и да видиш какво е. Не е необходимо да махаш всичките. Отстрани гадните.. мъничките, които само ти виждаш.. едва ли ще са проблем за някого.
кола маска на тестиситеПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()
![]()
тотално ме хвърлихте в джаза...мисля че след 1вото дръпване кожата му ще остане по лентичката
![]()
![]()
![]()
![]()
със кола маска![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!