- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Правилно ли постъпих ?
Здравеите и от мен .. сега ще ви разкаж историята на мен и моите преятелки ... В началото на миналата учебна година влязох в нова компания на момичета от моя клас бяхме .. 5 МНОГО добри преятелки ... и може би до маи месец тази година нещата бяха перфекни .. разбирахме се идеано .. почти нямаше проблеми .. само дето 1 от мимичета е малко инато и обича винаги да спори с хората ... Така доиде лятото иТова въпросното момиче се скрара с 2 от момичетата и така се пръснахме ... станахме аз това инатото момиче и още едно .. а от другата страна 2-те други момичета с 1 аз много много се имах и продължихме да моддържаме връзка .. да нооо Инатото моче започна да изнервя и нас и другото момиче също ни заряза... Останахме само аз и инатливата ... това се случи снощи .. По план днеска трябваше ние 3-те ... а сега само 2 момичета да сме на една вила с приятели .. (не мои а на инатото момиче аз едва ги познавам) и след снощи аз малко се притесних поне почти никои не познавам а с тези хора ще ходя на вила и излезе че единсвения човек с които мога да си кажа нещо е Интата ама тя сега си има нова любов която ще е там и с която мислят там да се **** и аз какво тряббваше да остана сама .. стана ми тъпо споделих с маика ми и тя ме посъветва наотида на другото място където бях канена а това е 1 рожден ден с които ще сам с другите 3 момичета ... замислих се и след като момичето с което много се имах днеска ме накра да се разплача заради собственоот ими държание спрямо нея .. Реших и казах на Инатата че няма да ида никъде с нея .. и тя сега ми пише тука разни тъпи смс ... но не ми пука .. аз реших ще гледам собствения си живот и ще мисля поне малко за себе си .. това момиче толкова ме е наранявало истории свързани и с момчета но няма значение .. и така аз ще отида тази вечер на рождения ден заедно с другите момичета и дано не съжелявам ..
Много се извинявам за дългата тема .. ако все пак някои я прочете ще ми бъде приятно да чуя както мисли .. дори и да е нещо отрицателно ... човекк трябва да се учи от грешките си .. а вие можете да ми покажете моите .. Благодаря![]()
дългичко е, но го прочетох![]()
мисля че си постъпила правилно. Няма за какво да съжеляваш, най-много тази твоя ината приятелка да съжелява за дето ви е изгубила
В крайна сметка си направила добре,само че щом си се разбирала с едно от първите 2 момоичета,които са се отделили от вас,ащо не отиде с него и другото момиче.Така щяхте да сте 3 и така нареченото "инато момиче" щеше да остане само с още 1 от приятелките ви и може би след това щеше да остане сама,след като и четвъртото момиче,това което снощи се е скарало с "инатото момиче",пак се присъедини към вас ?
това момиче явно е единак ,а ти си я поддържала....мисля ,че си постъпила правилно![]()
Много правилно си постъпилаСама се чудя защо като се е разпаднала "групичката"ви не си останала с другите,а си продължила да се движиш с инатата
Постъпила си много правилно, и аз на твое място бих направила същото!
то си няма спор че си постапила правилно изобщо не трябва да те гризе савеста за това че си избрала по-хубавия вариан и дано си прекараш/си си прекарала добре на рд
Благодаря на всички за отговорите и ч прочетоха малко дългичката ми тема ... Сега вече поне не ме гризе съвестта .. Въпреки че тфа Инато момиче вчера пак ми званя да сме излизали ... и мирясва и аз не мога и да отказвам... А иначе рд-то беше супер ... \
/
И според мен си постъпила правилно.А на Инатото момиче кажи или да спре със своя инат и да продължи да излиза с вас четирите,или да си остава сама.Трябва да се научи да прави компромиси,не може винаги да става нейното !
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Blagodarq ti 4e spodeli sus nas tvoqta tujna istoriq
Ако имате въпрос, можете да ми го зададете по всяко време на скайпа ми, който ще ви дам на ЛС
според мен си постъпила тъпо. още повече да наричаш приятелката си "инатото момиче" ами ти не ставаш за приятелка това мога да ти кажа. като се скараш с някой ще видиш колко ще ти е хубаво, когато искаш да се сдобрите, а не можеш. + като толкова те дразни поведението на "инатото момиче" кажи й какво да направи, за да се промени, ако държиш на нея. ако не ти пука за нея по-добре й кажи да те остави на мира не да пишеш по форумите, че приятелката ти е "инатото момиче", с което излизаш, защото не можеш да отказваш на хората.![]()