- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиърсинг на пъпа
az iskam mnogo da si sloja obica na p1pa no ima 2 problema ediniqt sam az a drygiqt e maika mi STRAH ME E A I MAIKA NE MI POZVOLQVA.aide straha ve4e ne e 4ak koi znae k1v problem ve4e razbrah 4e ne boli mnogo.no kajete mi kak da naviq maika mi.ve4e opitah mislq vsi4ko i pak ne stava.(kazaha mi ne6to za zamrazqvane na p1pa dokato ti go probivat i ni6to ne yse6ta6 nqkoi moje li da mi kaje pove4e za tova)![]()
![]()
е ние кво-не можем да говорим с майка ти.Или се примири или не я питай.
Emi ne boli..Dokato ti go slojat..Ama posle ima okolo 2,3 min bolki i taka..Gledai obache kak ti dezinfekcirat obicata i t.n..A do kolkoto maika ti..Mi ninam..Se nqkak shte q obedish ;]Първоначално написано от Andrea_666
за майка ти единственото решение да си говорите на дълго и широко докато не я навиеш.
а тва със замразяването за пълни глупости. То пробиването става за някакви секунди, няма от кво да се страхуваш. Кой знае какви по-големи болки си имала, а една обица ли ще те плаши...няма страшно е
Пиърсингът - култ или безумие?
Изпрати на приятел
От пъпа проблясват цветни камъчета, халки и топчета на щифт. Те красят и вежди, носове, уши, устни, езици, та дори и интимни места. Цари небивал бум на тази модна приумица. Но дали и къде да си сложиш пиърсинг - трябва много добре да обмислиш. Защото твърде често нахаканата модна украса се превръща в болезнено зло. Хигиената е върховна заповед. Обеците се поставят само от специалисти в лицензиран салон, иначе може да се стигне до тежки инфекции. Важно е няколко месеца след това да се полага внимателна грижа за мястото.
На носа
Това е класика в пиърсинга. Поставя се на ноздрите или на разделния хрущял.
На ушите
Със специялен пистолет се постаява стерилизиран щифт на желаното място.
На устните
Тук заздравяването е много сложно. Трябва да се спазва жестока хигиена. По-удобни са щифтовете, с халките е малко по-сложно.
На езика
Това е най-щурата идея в модата. При целувки трябва да се внимава: ако и ти, и той /тя/ сте с обеци щифтовете могат да се преплетат.
Внимание: Обеците пиърсинг трябва да са от метал без никакво съдържание на никел, по възможност от 18-каратово злато или от титан.
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Това със замразяването се нарича местна упойка и се прави с ледокаин.Аз така съм пробита,но по-добре да ти го сложат с пистолет,не боли толкова.
Колкото до майка ти,аз моята я навивах 1 годинаЦаката му е да хленчиш много,докато не се предаде
![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
точно и ясно ! мрънкане му е майката .Цаката му е да хленчиш много,докато не се предаде![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
2 momi4eta ot klasa mi se produp4iha taino,6oto ako tehnite razberat 6e gi ubiqt,razbraha i za 2teПървоначално написано от Andrea_666
ednata q nakaraha da si q mahne,a na drugata ni6to ne i kazaha...
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
този лидокаин е упойка за лигавици...в смисъл такъв няма да ти върши работа за пъпа. Ако искаш упойка тя се слага с игла, но няма смисъл да те боцкат два пъти...Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
Никви упойки, тва са глупости. Казвам ти че не боли![]()
ко искаш ше доидйда да поговора с майка ти.пък ко искаш иди пробий се и после кат види малко мое те изсели от вас![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Не ти препоръчвам да го направиш тайно от майка ти,защото една от класа ми така направи и после и се възпали и не можеше да отиде сама на лекар,ами с майка и и едни такивИ......Поговори с нея-може да ти разреши!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Това въобще не е вярно.Първоначално написано от namina
Възможно ли е да бъде по-красиво?
И аз мисля утре да ходя да си дупча пъпа и уж бях много надъхана,ама ся ме хвана шубеееПървоначално написано от Whisskas
![]()
ти къде ще ходиш да те дупчат?
Моя съвет е да си направиш без да питаш почти не боли.Аз си направихпреди три месеца наште още незнаят.А и да разберат голяма работа след свършен факт, какво може да направят.
здравейте
реших да не пускам нова тема а да ви попитам в тази
аз си направих пиърсинг на пъпа на 11 юли нямах никакви проблеми само дето пурвите няколко дни ме наболяваше но това да колкото разбтах е нормално седмица и полобина-две всеки ден по три пъти си го чистех с кислородна вода и след това с гентамицин след това спрях гентамицина защото е антибиотик и сега отвреме на време си го почиствам само с кислородна вода не е подуто не ме боли но когато го стисна излиза някаква лико жълтеникава течност и искам да ви попитам това нормално ли е или трябва да отида в студиото кадето ми го пробиха да го видят или вие можете да ми дадете някакъв съвет
благодаря
Хайде без да са глупости,ледокаина не се използва само за лигавиците,аз съм пробита по този начин с ледокаин и не ме боцкаха 2 пъти.И все пак препоръчвам пистолета!Първоначално написано от N0_feAR
По принцип раната,която става,когато те пробиват зараства напълно след 6 месеца.Щом не те боли и ти няма нищо не я стискай,защото когато започне да зараства ти я разраняваш наново.Защо я пипаш,нормално е да има течност(сълзи),но не е нужно да я изкарваш на сила.Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от Анонимко
това бях аз
а по темата не боли а за майка ти може изобщо да не я питаш или й кажи да ти даде еднас вястна причина за това защо не може да си направиш и ако го направи(за което много се съмнявам).....мисля че няма да имаш друк избор осввен да не си направиш
Не са сълзи, а чисто и просто лимфа. Жълтото е гной - организмът се опитва да се справи с раната. Нормално е. Промивай всеки ден с кислородна вода, а когато заздравее, можеш и по 2 пъти на седмица.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Blagodarq na vsi4ki za otgovorite no molq (ako ne stavam mnogo nahalna)obqsnete mi kak po to4no stava prodyp4vaneto i kak da ne boli ne vqrvam tova vse pak si e meso be hora.Ako yspeq da naviq maika (tq kaza za drygata godina 4e togava sam 6tqla da b1da po golqma a i za da s1m si pomislila po dobre dali iskam tozi pi1rs)koeto hi4 ne mi se vqrva![]()
.da ima nqkoi koito skoro sI e dyp4il p1pa da go porazpitam
?Nakraq 6te otida da si prodyp4a p1pa bez da znaqt na6te.STRAH ME E
.molq vi pi6ete.
![]()
![]()
Mersi mnogo i na ^bad_girl^ za otgovora dosta mi pomogna.MERSI.i na drygite s16to![]()
na katrina s16to mnogo i blagodarq![]()
първо да ти кажа не се пробивай с пистолет на пъпа трябва да е с игла за съжаление и аз незнам точно защо но в никакъв случай не го прави с игла
когато си на 90%сигурна че искаш да си сложиш пиърс на пъпа започни да обикаляш студиата в твоя град пак повтарям студиата не ходи в никакви салони за красота,фризьорски салони при хирурзи или пак при някакъв случайно срешнат на улицата!там разпитай и те би трябвало да ти обяснят всичко много подробно.не си вземай час още в първото студио а поразпитай малко и когато си на 100%сигурна че искаш да го направиш действай
цените навсякаде са различни но са главно между 30-40лева
при мен пробиването беше 20лв ако си донеса обица от друго място и безплатно ако си я взеема от там(40лв обицата вярно малко скъпо но си заслужаваше)материалът на обицата трябва да е титан в никакъв случай сребро,поради свойството му да се окислява.препорачително е да се къпеш с антибактериален сапун аз използвам saveguard също така не си вземай някоя коляма обица с разни висулки-те не са за да стоиш ежедневно с тях но след като ти зарасне папчето можеш и да си вземеш и други както ще направа азелементарно но все пак да кажа не трябва да го пипаш с мръсни ръце и както казах по-горе аз се мажех с кислородна вода по3 пъти на ден и след това с гентамицин но след седмица и половина- две спрях гентамицина защото е антибиотик и не трябва да с епрекалява с него но си продалжавай с кислородната вода впрочем има и други неща с които можеш да се мажеш но аз ти казвам какво правех и все още правя а за опойката на мен ми каза че на самата игла слагал незнам някой с опойка други без но мисля че не е чак толкова необходимо
как протича продупчването?първо ми почисти много добре пъпа, дезинфекцира обицата която си бях избрала пред мен мн важно след това ми захвана мястото което проби с някакви щипки и тогава ме заболя сякащ наи многостранно мислех че 6те боли самото дупчене сегнах на един одобен стол и си облегнах главата назад за да не гледам как ми пробива пъпчето и преди да оспея са кажа ох боли той ми вика свърши свърши сложи обицата отново ми даде оказания и тва беше
ми за това се сетих и това ти написах надявам се да съм ти помогнала
Първоначално написано от Анонимко
много съжелявам това бях азнезнам защо се забравям да си вляза в профила