- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиърсинг на пъпа
И аз ще ходя там за пъпчето ми :P Мисля да е утре..Много ми харесва обичка тамПървоначално написано от Whisskas
А и знам,че Руди е най-добрия
![]()
Катрина не разбрах от това,което си написала защо не трябва с пистолет?С него става по-бързо и по-безболезнено.Освен това зараства по-бързо и веоятността от инфекции е по-малка![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Никой специалист няма да ти го направи с пистолет,и напротив,вероятността от инфекции е много голяма и има огромен шанс от миграция.Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
Katrina otnovo mnogo ti blagodarq za vsi4ko koeto napisa nqma6 si i predstava kolko mi pomaga6.samo iskam da te pomolq po nqkak1v na4in da mi opi6e6 bolkata i da mi obqsni6 dokato te probivat po to4no i kakvo yse6ta6 posle ako moje.blagodarq ti predvaritelno za otgovora i ti blagodarq o6te vedn1j za predi6niq![]()
Wisskas s tova krem4e s toq lidokain de yse6ta6 li ne6to dokato te dyp4at![]()
става за 1 секунда и въобще не боли
съвет - отиди в студио за татуси и пиърси, а не при козметички и лекари
те са некадърни що се отнася до подобно нещо
на една приятелка баща й - лекар, я проби
то не бяха възпаления, то не беше чудо... той 2 часа я пробива, не знам си кво още.. беше някакъв ужас
аз отидох при един пич, боцна ме, проблеми не съм имала
Собственост на Canis_Dirus
не ти трябват никакви упойки, разбериПървоначално написано от Andrea_666
и аз се бях панирала, НЕ БОЛИ
Cuddli mersi za otgovora ama kaji kakvo po to4no yse6ta6?pls
Човече, толкова бързо става, че не усещаш нищо.. и аз се страхувам от болка, но пък пича ще те боцне бързо и няма и да разбереш какво става.
Просто не го гледай кво прави.
Затвори очи и толкова.. стига спича за глупости.
И аз искам много да си слагам, но проблема не е майка ми, а баща ми.Той не дава, все още. Но, не съм решила не съм си сложила
Единственото нещо, което ме спира е тая болка
Много ме е бъзе
![]()
♥ ♥ ♥
Първоначално написано от Devilka
ако не си забелязала аз казах че не знам точно защо не трябва да е с пистолет но сам 1000000%сигурна че не трябва да е с пистолет поразруви се из нета и ще видиш че всички така казват апак и вече Devilka ти каза
Andrea_666 да ти опиша болката?хммм много трудно тя е много малка и за някакви си мижави секунди пак и ако наистина искаш обичка желанието ти за нея трябва да побети страха от малка кратка болка
чесно да си призная и мен ме беше много страх но сега бих се подложила на това отново и отново ако се наложи(е дано не се налага) и вече без никакво колебание защото така наречената болка не може да се сравни с изобщо с кефа после
а какво стана с майка ти разговаряхте ли?
ami katrina az mai pisah po gore 4e prikazvahme otgovora e mnogo hamav[-o< molih i se MNOGO nqkolko p1ti no tq mi obe6ta za sled 1 godina za da sam bila nap1lno sigyrna 4e iskam toq pi1rc i za da s1m b1la po golqmz.......
![]()
kaza i da ne prikazvam pove4e za tova tai 4e..........DO DRYGATA GODINA.pone neska 6te se pozabavlqvam v edna dickoako se poly4i i izop6to 6te se opitvam da pozabravqm za tova do drygata godina togava pak 6te se setq
![]()
![]()
![]()
tova gore bqh az![]()
hora znam 4e ne e po temata ma re6ih da ne praq nova i da pitam tyka na krati4konali znaete kak sa podredeni rebrata na 4ovek.poslednite 2 moite ot vsqka redica pri men sa razli4ni toest ednoto e po napred ot drygoto i si li4i pod kojata trqbva li da hodq na lekar ili 6te si stoq taka?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
4estito Wisskass. tam e mnogo qko da ima6 nali oba4e kak si se prestra6ilane te znam bravo unak.![]()
Мен също ме продупчиха вчера. :P Вече имам обеца на пъпа.Първоначално написано от Whisskas
![]()