- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Истинската електронна музика
я кажете ся ... зарежете хаус-а ... какво слушате ?
Електронно имам предвид
Габа ?
Хард Техно?
транс?
Псай транс ?
Е тия сами на мен в главата
като включим Индъстриал на 1-во място
...
я дано има такива душици тук![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
Абре момче говоря общо за електронната музика а не за бозавия хаус който стана мода ... говоря точно за тези 4 стиламхм дано ме разбереш
Rotterdam Terror Cops
Riot Nation
DJ Skinhead
Artificial Identify
Astral Projection (къде без тях)
H2O :P
Infected Mushroom
Prarhamansah
Samodelia
Yoji Biomehanika
Adam Bayer
Jeff Mills
Umek
Chris Liebing
Balthazar
Marco Bailey
Chris McCormack
Anorganik
Brian G
Ror Shak
Muffler
Future Prophecies
Drumsound
John B :P
Killa Kela
Mutated Forms
Cartel
Influx
Medicin
DJ Friction
Nightwalker
Motion Theory
Majistrate
Wrisk
Manifest
Decoder
Aphex Twin
Autechre
FSOL
Underworld
Orbital
Panacea
etc.
доволен?
по-здрав тогава:
http://youtube.com/watch?v=8el7LcfYF6I
![]()
Trance най вече и след това техно ( house e преди всичко но няма да го спомена)
Az slu6am hardtechno i gabba nai-mn.
D'N'B ne e elektronno,ina4e i az mn slu6am nai-mn Ed Rush, Aphrodite,Pendulum.
No technoto i gabbata rulzzz.Klasika v janra-Ben Sims,dj Boss,Mario Ranieri est.;VIPER XXL,ATOM,Rob Gee,3 Steps ahead!
gabba,hard techno,hardstyle whisskas shanodj rulzzzzzzzzzzzzzzz be6e li na party-o
http://zazz.bg/play:05cad92f
http://zazz.bg/play:59196b8a
btw некой занимава ли се с Jumpstyle ?![]()
![]()
![]()
Ko party,koi puska?
Квото и да ми пуснеш от тия стилове всичко ще ми хареса![]()
Оу май стар приятелю виж ми подписа и ще разберешПървоначално написано от exploitedteen
кой съм аз :Р
Иначе под индъстриал музика ...
говоря ти за
Ayria, Combichrist, Grendel, Xp8, Dope Stars Inc., Glis, run level zero, Cenobita и т.н. :Р
глупости на търкалета. електронната музика се разпределя на разни клонове, като например drum and bass, trance, rave, techno и други, за които не се сещам сега и те вече си се разделят там на некви други.. ама електрониката да е отделен стил.. ъъъ ай стиа с тая простотия, наслушах се вечеПървоначално написано от MajeStic
![]()
Ми слушам каквото ми хареса. А и аз голяма разлика между стиловете не правя.
Групите, които слушам са написани тук - http://www.last.fm/user/Mooo6no/tags/electronic
Определено.Първоначално написано от miminia
Слушам транс...много транс,също понякога и техно,по-рядко gabba,но се случва.Хауса щом не е включен,няма да говорим за него.
dam speedcore e bahti ghadnoto darkcora po mi haresvaПървоначално написано от Whisskas
в тая тема хаус ... НЕПървоначално написано от shivacheva
![]()
Добре,де...затова и не говоря за него...ся,няма да ти осираме темата...Първоначално написано от nohuty
![]()
Пф, hard techno... my god, my inspiration... xa-xa, кво разправяше нататък оная мацка в началото на пете тонг-аСамо едно ще ви кажа, който разбере, разбере...
"We will all have an unforgottable night together and i want you to freak out on the dancefloor!!!"... чакам с повече от нетърпение, дори го сънувам, не се ебавам![]()
абе, за шранцове нищо не казахте
![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Hands up, happy hardcore, rave, EDM, trance, electronica, ambient...
Другите (core-овете, jumpstyle, drum 'n' bass...) също слушам, но не мога толкова да ги усетя.
И аз не понасям хауса.![]()
Only Dj TIeSto
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Offer Nissim
......................................
Aз понеже ме мързи да пиша.. ще копирам напрао поста си от една друга тема..
слушам..
Trance (от trance-a предимно vocal trance i progressive trance) (Trance MANQCI(ot vs podstilove): ATB, Paul Van Dyk, Darude, Tiesto, PPK, Gouriella, Ferry Corsten, Astral Projection, Infected Mushroom, Yahel, Holymen, Above and Beyond, Armin Van Buuren, Nu NRG и т.н.)
House но по-тежък.. като Carl Cox, Dr.Kucho, Chris Liebing, Satoshi Tomiie, John Digweed и др.,
Minimal (Hard Techno) - Sven Wittekind, Skarabex, Sander Kleinenberg, Umek, Sinclair, Adam Beyer, Mauro Picotto, Ade Fenton и т.н.
Drum`n`Bass - Ogonek & Cooh, Noisia, Acidtrip, Targy, Exo, Konspirator, Mocks, Current Value, Concord Down, Muffler, Counter Strike, TeeBee, Pendulum, ShyFX, Aphrodite, Black Sun Empirе и т.н.
Heterogenesis,Hypersonic
Gataka,Spectrum,Yahel,Tilt,Psysex
Skarabex,Marco Carola,O.B.I.
Alienator,Palindrome,Rotterdam Terror Corps,Hellfish,Buzz Fuzz