- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Истинската електронна музика
Електронна музика....
Като гледам какви имена сте изброили, че харесвате, значи не сте много навътре.![]()
Ето някой имена, който може да потърсите, ако ви харесва Psychedelic Trance: Trold, Troll Scientists, Phobium, Ocelot, Glooex, Cybernetika, Electrypnose, Deeper in Zen, Miranda, Zerohour, Rastaliens, Wizack Twizack и т.н.
Ако ви харесва Goa Trance: Filteria , Ka-Sol, Khetzal, The Muses Rapt, SynSUN, The Wonderboy, Chi A.D., Total Eclipse, Doof, California Sunshine, Green Nuns of the Revolution, Ypsilon 5, Dimension 5, Prana и т.н.
Ако ви харесва Progressive PsyTrance: Ticon, Vibrasphere, Human Blue, Matenda, Son Kite, Meller, Blue Vortex, Tor.ma, Sun Control Species, Tegma, Saeg, Prahlad, Etnoscope, Liquid Soul, Jaia, Koala and Claim, Beat Bizarre, Reefer Decree и т.н.
Останалите стилове в електроната музика също ги слушам, като изключим всички стилове на техното (не ми допада), но там не съм чак толкова навътре, че да съм изчерпателен за това кой имена препоръчвам да се чуят!(освен ambient, ама то не е все пак ЕDM и не го включвам
)
Ае със здраве.![]()
Мила... Карл Кокс е техно :].Първоначално написано от SpAcE_LaDy
абе много ги обичам такива хранещи разбирачи супер весели сте "слушайте това това и това а не това това и това" ... да ви акам на дупетата.Първоначално написано от Octofunk
www.myspace.com/ravesoul
е там си има плеърче![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
Абе кой ти е казал да слушаш това и това. Ако не забелязваш глагола "ПРЕПОРЪЧВАМ", то не мога да ти помогна. Като искаш да слушаш електронна музика, не се ограничаваи само с по-комерсиалните неща. Повярваи ми, от тези имена, които съм изброил, много парчета биха ти харесали.Първоначално написано от nohuty
Ооо, напротив.. не е само техно, то дори не е техно, а е хард техно.. освен това прави и по-тежък хаус..Първоначално написано от manafen_konq
Почти всичко що е електро след хауса разбира се!!!
!!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
http://304333.Sladur.com
Аз ще се възползвам в тази тема от знаещите и слушащите електронна музика.
Та можете ли да ми предложите някакви ди джеи/групи/или каквито са там или само отделни песни в някакъв стил..как да го кажа не знам нещо като Продиджи, и по-точно като песните Poison, Molotov Bitch, Spitfire или Black sun empire-Arrakis, даже ако искате и на Куейк саундраците да речем или на Корн ремиксите на Good god (techno remix)..някакви да не са еднообразни, да хващат ухото, да са някаква смеска от няколко стила, да има някакъв ритъм, да не се повтаря едно и също през цялото време, не знам как да го кажа по-точно..във разни филми съм чувала много яки парчета ама не мога да ги намеря в нета...![]()
начиии, писна ми някои хора, които изобщо не са наясно да се вкарват в някви супер сериозни филми, от рода на тва, че всички хора, които слушат хаус са тип "розова тениска, герданче с топченца" и т.н.
слушам най-вече следните:
dj doncho, jasen petrov, vesselin, balthazar, jackrock, john acquaviva, ramon zenker, swen weber, oliver giacomotto, chus, dave spoon, deep dish, mark knight, david kane, josh wink, david vendetta, stefano noferini и още доста...
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
abe nai si uvajavam drum n bassec i jungle.. tiq speedcori gabbi i hard techno si e bati hero muzikata... kefi me su6to i dubstep minimal i razni psychodelic i house ne6ta![]()
Black sun empire,Future prophecies,Panacea,Temper D,Proket,Cooh,Raiden,Noisia,Spor,Twisted individual,Distorted minds,Roni Size,Shy Fx,J-Majik,DJ-Hype,Ragga twins i o6te mn ma ne se se6tam sq![]()