- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпросче към девствени
ако отговаряте на тези вапроси моля да е честно
1.Име и пол?
2.Години?
3.Какво е отношението ти към секса?
4.Кога мислиш че ще е удобния момент да го направиш за първи път?
5.Вярваш ли в това че трябва да има любов за да има секс?
6.Разкажи как си представяш първия път-нещо много романтично или просто много щуро?
Благодаря ви!
i love the the KOF 2007
sa kakvo tyka si re6il vs devstvenici da ni iznasilva6 liПървоначално написано от Don_mani
![]()
1.jenski pol
2.15
3.otno6enieto mi kym sexa e polojitelno na 99.9%
4.mm kogato imam 4ovek do sebe si na kogoto da vqrvam,da imam doverie,kogato imam nujnat seksualna kultura(ne 4e q nqmam i sega,no nikoga ne e kysno 4ovek da nau4i ne6to novo) i razbira se kogato se 4uvstvam gotova
5.vqrvam 4e za da ima sex,trqbva da ima lubov,pone pyrviq pyt spored men trqbva da e taka.ina4e kogato 4ovek stane na opredelena vyzrast ne vijdam pri4ina da se li6ava i ot sexa za 1 no6t
6.za pyrviq pyt..ne znam..kakto doide..bix iskala da e ne6to spontanno i neplanirano,noo zadyljitelno da se pazim..
i taka aide tova e ot men,po - dobre i da iskam ne moga da go kaja![]()
ако отговаряте на тези вапроси моля да е честно
1.Име и пол?
2.Години?
3.Какво е отношението ти към секса?
4.Кога мислиш че ще е удобния момент да го направиш за първи път?
5.Вярваш ли в това че трябва да има любов за да има секс?
6.Разкажи как си представяш първия път-нещо много романтично или просто много щуро?
Благодаря ви!
2. na 16 navar6eni sym.
3. Vazpriemam seksa kato nai-dobriq na4in da se zadovolqt i udovletvorqt seksualnite potrebnosti na edna jena. Ako 6te go pravq za moq oblaga- po-dobre mastrubaciq XD
4. Samo ako priqtelkata mi nastoqva, az nikoga do sega ne sym se natiskal za podobno ne6to. Eventualno, ako stane ot samo sebe si..
5. Ne vqrvam.. Ubeden sym.. Siguren sym, 4e mnogo ot vas sa imali vazmojnost (i to ne vednaj), kakto i az, da iz4uka*e nqkoq, oba4e ne mislq 4e ima polza ot tova. Seksualna kultura moje da ima6 i teoreti4na, ako si dostata4no kurajliq- 6te ima6 i na praktika. Nqkoi smqtat za sramno da si devstven, az sym bezrazli4en po tova otno6enie. Nito sym zagorql, nito ne6to podobno, predpo4itam vrazkata ni da se osnovava po-skoro na shodstvo v harakterite ni, da si imame vzaimno doverie (az sym adski nedover4iv), da ni e priqtno da ob6tuvame i t.n. fizi4eskoto privli4ane da e na zaden plan..
6. Parviqt pyt- ka6tata mi e pusta, na6ite gi nqma, sestrite mi gi nqma, i se lubim na legloto mi, posle vav vanata
Cheers
Добре, това за секса като задоволяване на жената съм го чувала и преди, но чак да не настояваш...нормално е да го желаеш, когато имаш приятелка.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
1.Името няма значение,пола е женски
2.15
3.Положително 90%
4.Когато смяташ че си напълно готоф и не го правиш зареди друг или за да се правиш на голям!
5.Не винаги,но не всичко упира до секса.
6.Наскоро ми беше първия път беше доста романтично
![]()
ем тфа е от мене![]()
OnLy God CaN Judge Me !
с моя приятел правихме секс за първи път след 18 месеца връзка, при все, че бяхме на 19, когато тръгнахме!Първоначално написано от Whisskas
Не само това беше причината. Ако беше само това щяхме да правим много по-рано. Просто така се получи и то не по мое желание. Разбери го така-не бях аз тази, която не пускаше!
Комплекс. Аз при все, че съм правила секс и съм на 22 години няма да си легна с някой първата седмица. Едно на ръка са комплексите ми, а друго, че искам той да обикне жената, а не тялото й!
ax napravo mn me nakefixa vs tvoi meniq det gi 4etox..evala dano za byde6te se sre6tat povee4e takiva xora kato teebeПървоначално написано от krem4et0
![]()
Но за да обикне теб самата, трябва да бъде с теб изцяло. Дори не да правите секс, можете да спите заедно полуголи или дори облечени. Уискас, обичам те, не съм сама!![]()
my favouriteПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Той не ме пришпорва като някой момчета каза когато мислиш че си готова тогава и цитирам"до сега съм издаржал без секс та кфо са още малко да издаржа няма да умра"Първоначално написано от Whisskas
OnLy God CaN Judge Me !
Каквото и да казва, е трудно да се удържиш, когато до теб е жената, която харесваш.![]()
Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
кефиш
OnLy God CaN Judge Me !
Мен самата не значи само тяло. Трябва да ме познава добре като човек, да знае какво струвам аз, да знае колко съм умна или глупава. А и аз още не съм спала с гаджето си. Гадни обстоятелстваПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Пропускате най-хубавата частМайка ми все ме пита като ми е забранено да правим секс с мъжа за определен период, защо спя у тях...
Ако аз спя в гаджето си значи бой и сръбска музика у дома, изхвърляне на багажа и лишаване от наследство. Баща ми е ужас-той никога дума на тема скс не ми е казал и изобщо е немислимо да повдигам подобен въпрос. Какво да се прави? Пролетта е скоро. Завърша ли семестриално, мисля да почна работа и да се отделя. Но за сега търпя.
Че що па да не спиш в тех то няма лошодори и да не правите секс
OnLy God CaN Judge Me !
Така е. А и тя не знае какъв самоконтрол имамПървоначално написано от angel_whit_devil_suol
![]()
Кажи го на родителите ми. Почивка с гаджето-не, да спя в гаджето-не, да му ходя на гости-не, да ме кара с колата си-не! Ограничена съм като............на 22 години съм .........цензурирам се тука самичка!
По-забавно е да не можеш да спиш у тях и той да не може у вас, защото те мразят![]()
![]()
Абе не е до омраза. до консерватизъм е. Баща ми е просто нетърпим. Не, че забранява. Той просто н говори за това, което е по-лошо. Сякаш никй, никог при никакви обстоятелства не прави секс. как да повдигна темата. сестра ми е на 30 и той никога не й е казал буква по този въпрос. Темата секс не е табу. У дома тя просто не съществува!
Е аз какво да кажа като даже не мога да кажа на наще, че имам гадже... когато спя у тях, казвам, че съм в някой фр. А миналото лято, когато ходихме на море... малее няма такива лъженици и мазанициКвооо ли не измислих... ама отидох поне
![]()
Абе, и наще са малко като на кремчето родителите и дори за Ф гаджетата си не мога да им кажа...
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Ти все пак си на 17. А аз на 22. Пълнолетна почти вишистка с минимум 3 професии. Но нямам физическата възможност да ча 2 специалности, да имам по 8 изпита на семестър и да работя.
Въпреки, че имм парите да живея сама, майка ми и баща ми ще получат инфаркт ако го направя. Сега обмисляче вариант със сестрата да се изнесем след време. С нея някак ще се разберем за спането и гаджетата.