.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74

Град
    В страната на чудесата
    Цитирай Първоначално написано от ^^^БоГинЯ^^^
    секи може да е загубеняк

Какво е за теб един човек да бъде загубеняк...Предвид твърдението ти , че СЕКИ може да бъде...Дефинирай ми понятието си....
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

В моя клас има една дето е аутсдайдер и е така,защото има някаква фобия,че всичкия мразят и мисли,че някакви духове я преследват и като си намери приятел веднага го преебава по някакъв нячин.Аз не говоря с нея,защото тя е малко луда...

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Durja se s tqh kakto i te se durjat s men
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ми нищо не им прая..буквално, нито се зяждам с тях, нито пък говоря...нямам нищо против тях, но аз загубеняцитев много не г познавам, просто не съм имала възможността...Е ние имаме само 1...който е абсолютен загубеняк!!! Много се мазни на даскалките пък на края на година си написа три шестици, за да не го изпитат Пълен кретен!

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    The endless river
    относно аутсайдерите-ебавам ги,случвало се е един дето с нас(момчетата) не общува много да му казвам "ела да си говориш с нас" ама то с малоумни хора какво да се занимаваш.
    относно тези дето ме дразнят-за тях игнор...........ако ме дразнят прекалено много ги псувам и ги скъсвам да ги ебавам.
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

Град
    В страната на чудесата
    Хайде сега някой да каже....

ЩО Е ТОВА АУТСАЙДЕР и ЗАГУБЕНЯК....

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    belerofone, така наречените " загубеняци " и "аутсайдерите" са по-затворените и по-чувствителните хора, които са с ниско самочувствие и се срамуват от хората
    Аз с тези " загубеняци " се отнасям колкото мога по-добре, за да преодолеят своята "срамежливост" и да бъдат приятели с мен, така и другите ще се отнасят добре с тях
    Те не са нито аутсайдери нито загубеняци, те са хора като нас, но са по-чувствителни и " гъзенцата " в училище ги тъпчат
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Цитирай Първоначално написано от FernandoTorres`fan
    belerofone, така наречените " загубеняци " и "аутсайдерите" са по-затворените и по-чувствителните хора, които са с ниско самочувствие и се срамуват от хората
    Аз с тези " загубеняци " се отнасям колкото мога по-добре, за да преодолеят своята "срамежливост" и да бъдат приятели с мен, така и другите ще се отнасят добре с тях
    Те не са нито аутсайдери нито загубеняци, те са хора като нас, но са по-чувствителни и " гъзенцата " в училище ги тъпчат
    skYpe sWeeTygIrLka

баси темата..

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от white_chik
    Загубеняци?Аз тва понятие не го приемам напълно,защото за мен един човек може да е най-загубеният на света и да си мисля,че е загубеняк,а той просот е с различни разбирания от моите.Хората сме различни,не съм близка с всички от даскалото ми,но с никого не се държа лошо,тези,които не са ми приятни просто ги игнорирам.

i az taka!

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами браво!Защото,има хора,които се дърйат мн лошо с тези хора(по срамежливите)И няма как да им се каже,4е не трябва,защото не е правилно.И какво ако някое моми4е има мустак да кажем?!Еми да грозно е,но тя пък мойе д аима някакви дръги ка4ества,които заради пониженото си само4увствие не може да покаже.Или ако някое моми4е има прекалено къдрава коса или е с о4ила.Може и някое мом4е да е по-пълно да е грозно да не може да бяга...Това не са при4ини за да им се накърнява само4ъвствието!
    Като цяло подкрепям мнението ти и да,абсолютно прав си,единствено не успях да разбера защо нареждаш момиче с много къдрава коса до момиче с очила или по-пълно момче?!? Аз не мисля,че да имаш къдрава коса е грозно...Казвам го,защото моята коса хич не е малко къдрава,а на другите това доста им допада...Който ме види само ми пипа косата,сравняват ми къдриците с пружинки и като ги хванат и ги опъват и викат -пойнг,пойнг- Пък не малко хора са ми казвали "Имаш невероятна коса!"...И като се има предвид,че жените по света дават толкова пари по фризьори,за да имат коса като моята (и пак не става) ... Както и да е...
    Ако автора на темата под "загубеняци" е имал предвид аутсидери,тогава отношението ми към тях е много добро.В бившия ми клас имаше едно аутсайдерче и нямаше човек в класа,който да не я обиди поне два пъти на ден! На мен ми ставаше много мъчно за нея...Тя си нямаше никакви приятели и беше доста самотна...Аз и помагах от време на време...Ама да се изправя срещу цял един клас от ученици,от които повече от половината са ми много добри приятели, беше почти невъзможно! Стигна се до там,че момичето вече не идваше редовно на училище,защото се депресира много и се сви в себе си!Затова би трябвало да се дъпжим с тях по-добре и да се опитваме да се поставим на тяхно място
    А ако приемам думата "загубеняци" за мен това са момчетата,които не спираха да обиждат това момиче! Тези,които си избиват комплексите като нагрубяват другите!Към тях трябва да се отнасяме,така както те заслужават,с пренепрежение и да не им се обръща внимение!

Цитирай Първоначално написано от great_mari
    Цитирай Първоначално написано от ArTanDra
    Като с хора Държа се със съучениците си така както те се отнасят към мен.
    напълно подряпяяям \/
    И все пак мн не се занимавам с тях...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    По никакъв по-специален/различен начин.

Град
    I'd tell you but I have to kill you
    Много ми дреме кой какъв е..

Град
    В страната на чудесата
    Със всеки изминал ден си доказвам как толерантността не е навлезнала в БЛъгария и за момента няма перспективи това да се случи успешно....

Темата автора я формулира с насеченост към някого ...в случая към "загубеняците"....НИкой не си направи простия извод , че различието не е причина да изкарваме нашето вътрешно зло на яве....Не само във форума а по принцип....
    Вярно е , че хората се мислят за по-силини тъпчейки и унижавайки по-слабите....това е следствие от липсата на толерантност в нашата народопсихология....

Различието е нещо хубаво....То се нарича още и Разнообразие....
    Със същия успех на тази тема мога да питам КАК СЕ ОТНАСЯТЕ КЪМ хора с различна сексуалност, към хора с различна политическа убеденост или стил на слушане на музика и още и още...

Грешно е в моите очи да се разделят хората чрез думички като КЪМ....Не мога да приема , че това е нещо правилно и съвременно.....

Ако питате мен "ебавките" с хората са един прекрасен пример как всеки предпочита да скъса ризата и на съседа отколкото да зашие собствената си....
    "Нека не на мен да ми е добре но нека и на съседа да му е зле"
    ...Нека да не гледам собствените си грешки а да докажа , че " различния" от мен съсед е с по-лоши качества....

Поздрави на всички....

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    абе от моя клас имаше един много загубен обаче мене супер мноо ма изкефи момчето и ся седя до него и постоянно го уча на някфи раоти от живота.. мисля че съм направил човек от него вече
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Guest
    ne znam dali nqkoi go e napisal tova,koeto az sega 6te napi6a 6tot ne mi se 4ete6e.
    S absolutno vseki 4ovek se darja taka,kakto toi se darji s men.koito iska da mi e priqtel i se darji gotino s men i az pravq taka,no s buklucite deto postoqnno mi se pravqt az postoqnno gi ignoriram ili zatapvam.

Супер фен
    Сигурна съм че никой няма да каже "Игнорирам си"; "Заяждам се с тях"; "Правя се че не ги познавам" защото има доста хора които така се държат но няма да си го признаят. Аз преди не се държах мн добре с тях но после ми дойде акъла в главата и се държа с тях като със повечето хора. (с изключение на тея които се държат гадно с мен)

Държа се така, както те с мен се отнасят. Но в никакъв случай не ги игнорирам, защото аз знам това колко е лошо и как може да нарани човек.

Guest

Град
    40 Miles from the Sun
    Ъъъ, нищо особено. Но имаше двама-трима от бившото даскало, които бяха в моя клас и не общувах с тях, само ако е станало нещо и ги питам, но ей така да почнем да си говорим .. мне. Просто няма за какво да си говоря с тях, защото тях ги вълнуват различни неща. Иначе по едно време и аз се считах за "загубенячка" (не слушам чалга ).

Нормално както с всички останали.незнам какво толкова азлицно има в тях ,че всеки ги напада и те са хора.даже една от най-добрите ми фр.се счита за загубеняцка но това не й преци да е весела и да става за компания даже напоследък се сприатели с доста хора който дотогава я мразеха.Иначе подкрепям exploitedteen има голяма разлика между загубеняк и аутсайдер едното е психичнозаболяване а другото е човек който и незнам ксак да го кажа който не е интересен който е скучен защо в съзнанието ми изплуват зубарите и децата с проблеми.(говорни и такива).Не бива така и тва са хора просто трябва да ги опазнаем небива да се съди за човек по външноста по душата тези загубеняци както ги нарицат всички могат да бъдат много по добри приятели от някой наперени фуклъовци.иначе от другите класове има деца с който не контактувам защото са истински загубеняци и са ми правили мръно но това е друг въпрос-Самата аз по едно време бях такава защото гледах сапунки(вече не гледам)но за кратко

Аз съм загубенячка, така че с никой не се държа лошо никога. Спр гадно е да ти се подиграват без да те познават, мн добре го знам от 4 години личен опит и затова на никой никога не се подигравам за каквото и да е било. Дори той да ми се подиграва.
    Memento moriendum esse!

1:1-това е моята философия, ако някой, независимо дали е от така наречените загубеняци се държи добре с мен и аз се държа добре с него. Ако не ми е приятен го затапвам жестоко и той сам се отказва, но това не важи само за загубеняците, а и за всички останали.

А и честно казано, не ме интересува кой какъв е, не обичам да гледам в чуждата паничка-гледам на мен и на приятелите ми да ни е добре, без да пречим на останалите.
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си