- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- кой даскал ....мразите
е слушамаз мразя тая по физическо....от 4ти клас ме е нарочила
![]()
.!.
Всичките ги мразя... почти...![]()
![]()
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
пф чак да мразя не но нито един не ми допада просто няма как те ша ни мъчат а аз да им секефа![]()
![]()
![]()
![]()
сички без тая по география.. голяма пичка е. а и тоя по физическо само гледа дали сме в час и отиа си пие кафето ние си ритаме играйм баскет..
Impossible is nothing ;] ^^
^^
mi..4ak da mrazq..ne,ama mn me drazne6e edin po izobrazitelno-samo se zaqjda i to s vs..slava Bogu,ve4e mu e vreme za pensiq,a i v 10 kl nqma da mu u4im tapoto risuvane..
[-o< [-o< [-o<
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не ги мразя,ама им се нервя.Само класната ме кефи на маХ.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
още не ги познавам![]()
Сичките ги мраза... аре не сички но повечето![]()
OnLy God CaN Judge Me !
П.Георгиева![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Mразя ги всичките, само с тая по физе сме другари, въпреки, че като цепна някой с топката за волейбол по главата тя ми раздава тупалки и шутове![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Всички без 2 госпожи които ми пишат 6-ци без да ме изпитват![]()
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
Тоя по трудово ми е изключително противен.![]()
чак мразене - не , ама почти всички ме нервят и всичките са некадърници!!!!!!!
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
gospojata mi po fizika...
[!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]
Ноооо...с него приключихмеееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
............
Ъм, от старите ми учители никой не мразя. Всичките бяха готини в някои отношения. Може би, господина по физическо беше малоумен, но ми писа 6 за годината, без да правя абсолютно нищо. Затова бих казала, че ме радва.![]()
В старото ми даскало не мога да кажа,че мразех даскалите ми, по-скоро предметите им ( някои)![]()
![]()
Ами от старото даскало мразя нашта класна и тая по мат
Opredeleno taq po istoria i himiq lele s teq dvete moje6 da otka4i6 za da mi pi6e 3ka za sroka taq ina4e taka "simpati4na" g-ja po istoriq mi kre6tq cql 4asa taq po himiq me mrazi super mn 6toto vednyj ne6to obyrka nqkfa dyma i az se skysah da i se hilq a tq ze 4e me izkara na dyskata
i ottgova kfoto i da stane se az sym vinovna
moje bi i taq po italqnski malko me nervi 6toto vednyj be6e sednala i obqsnqva:"mene ne mojete da me podkupite taka 4e ne se opitvaite....az izpolzvam samo markovi parfiumi i kozmetika" i po4va da si izrejda nqkfi marki
aaa da i me nervi 6toto vednyjs neia se sbihme za edna belejka deto mi q be6e napisala edna fr i tq re6i 4e trqq me perne prez rycete da mi q zeme i az v otg napraih sy6toto
ama ina4e ponqkoga e super pe4ena
![]()
По физика даскалката, тя ме мрази ужасно много... Нарочи ме и край, само гледа да ми отрови живота... Ужасна е... Мрази ме щот веднъж ми взе тетрадката, а отзад пишеше: Н. Колева е УЖАСНО същество!Супер късмет, няя що, точно това видя и оттогава ме намрази...
Какво да се прави...
думата "мразя" е доста силна,но по-скоро ненавиждам съществото по география и тъпата по информатика.
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever