.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    оки,но щом е цикъл не съм сигорна нормално ли е да е толкова слабо че да зацапва бельото(не искам да те притеснявам, но наистина не съм сигорна нормално ли е)

дайте да помогнем на момичето-нормално ли е да тече толкова малко че само да зацапва бельото?

Цитирай Първоначално написано от monityY
    mda,moje da ti e do6lo
    съгласна съм

Е kotetyyy щом си съгласна според теб нормално ли е да и тече толкова малко че само да зацапва бельото???????/

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    дайте да помогнем на момичето-нормално ли е да тече толкова малко че само да зацапва бельото?
    А защо да не е нормално? Все пак и е дошло за първи път. При някои момичета от начало е по-кафеникаво и чак след това се нормализира. Няма нищо плащешо в това, че е кафеникаво, стига сте я плашили.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    А защо да не е нормално? Все пак и е дошло за първи път. При някои момичета от начало е по-кафеникаво и чак след това се нормализира. Няма нищо плащешо в това, че е кафеникаво, стига сте я плашили.
    OnLy God CaN Judge Me !

Цитирай Първоначално написано от angel_whit_devil_suol
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Подкрепям. И на мен отначало ми беше така ..

оки не знаех-мерси за съвета -е момиче(тази която публикува темата)-вече колко време продължава да ти тече?

ехо кажи за да ти помогна течението е до 7 дни ако твоето е повече май не е нормално, а ако ти е по малко от 3 дни също не е нормално!

ехо кажи за да ти помогна течението е до 7 дни ако твоето е повече май не е нормално, а ако ти е по малко от 3 дни също не е нормално!
    Тече като спукан варел.Бе момичето си има майка к'во ще й обяснявате тука във форума?
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    И аз когато се насера е така,нормално е,повечето лайна са кафеви все пак
    като гледам кви работи приказваш тука си личи че си се ...ама не у гащите а у акъла ти

BiBiTy
    Guest
    [quote="PEPITO SLADKATA"]ехо кажи за да ти помогна течението е до 7 дни ако твоето е повече май не е нормално, а ако ти е по малко от 3 дни също не е нормално![/quotе]
    офф ти си много проста е на 13 години лапе тръгнала да се захваща смешна си скрий се

[quote="BiBiTy"]
    ехо кажи за да ти помогна течението е до 7 дни ако твоето е повече май не е нормално, а ако ти е по малко от 3 дни също не е нормално![/quotе]
    офф ти си много проста е на 13 години лапе тръгнала да се захваща смешна си скрий се
    i аз тва викам ама не чува

Tемата я заключвам, тъй като вече е изчерпана. Ако авторката има какво да сподели и желае ще пусне друга тема.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си