- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Имам едно кафяво по гащите....
оки,но щом е цикъл не съм сигорна нормално ли е да е толкова слабо че да зацапва бельото(не искам да те притеснявам, но наистина не съм сигорна нормално ли е)
дайте да помогнем на момичето-нормално ли е да тече толкова малко че само да зацапва бельото?
съгласна съмПървоначално написано от monityY
Е kotetyyy щом си съгласна според теб нормално ли е да и тече толкова малко че само да зацапва бельото???????/
А защо да не е нормално? Все пак и е дошло за първи път. При някои момичета от начало е по-кафеникаво и чак след това се нормализира. Няма нищо плащешо в това, че е кафеникаво, стига сте я плашили.Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от Aleandra
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Подкрепям. И на мен отначало ми беше така ..Първоначално написано от angel_whit_devil_suol
![]()
оки не знаех-мерси за съвета-е момиче(тази която публикува темата)-вече колко време продължава да ти тече?
ехо кажи за да ти помогна течението е до 7 дни ако твоето е повече май не е нормално, а ако ти е по малко от 3 дни също не е нормално!
Тече като спукан варел.Бе момичето си има майка к'во ще й обяснявате тука във форума?Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
като гледам кви работи приказваш тука си личи че си се ...ама не у гащите а у акъла тиПървоначално написано от N0Rull5
![]()
[quote="PEPITO SLADKATA"]ехо кажи за да ти помогна течението е до 7 дни ако твоето е повече май не е нормално, а ако ти е по малко от 3 дни също не е нормално![/quotе]
офф ти си много проста е на 13 години лапе тръгнала да се захваща смешна си скрий се
[quote="BiBiTy"]i аз тва викам ама не чуваПървоначално написано от PEPITO SLADKATA
Tемата я заключвам, тъй като вече е изчерпана. Ако авторката има какво да сподели и желае ще пусне друга тема.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!