- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- На 14 години съм и имам бръчки. Как да ги махна?
на 14 години съм и имам бръчки как да ги махна?
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Първоначално написано от Анонимко
дете не можеш да имаш бръчки,това са торбички под очите едни кръгове ,от недоспиване най-вероятно.
![]()
![]()
![]()
не може да са бръчки![]()
успокой се и легни се наспи.
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
![]()
Бръчки! Ти чуваш ли се, бе!? Абсолютно невъзможно е! Сигурно са торбички. Бягай да нанкаш
Също може да имаш белези от шарка, от нещо др, но не и бръчки, освен ако не се гримираш от родилния дом още
Но... пак малко трудно да стане
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Eстествено,че може да има бръчки.Те се получават от мимиките,които правиш.Явно прекалено много си бръчкаш личицето и правиш странни фиэиономии или пък се хилиш!Ама все пак не се вманиачавай.Надали са некви огромни бръчки.Не се коси
А иначе,ако са под очите,може да са от недоспиване
Тцтц
[size=7][b][u]fosse cos
naprotiv imam edna na 4eloto kato minus4e e mn q mrazia
Такава бръчка на челото почти всеки има.Това не эависи от въэрастта.С течение на годините,броят просто се увиличава.Абе не се вманиачавай.Това е нещо нормално.Какво толкова?Имаш една бръчка,не е края на света.Ако я караш така,като станеш на 30-40 ще полудееш!Първоначално написано от Анонимко
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
da ama vie ne se li trudite da gi premahnete
НеПървоначално написано от Анонимко
Абе момиче ,ти си само на 14.Кви са тея глупости ,дет ти се въртят в главата.Я стига.
[size=7][b][u]fosse cos
sigorno se barka6 ne moje da si na 14 i da ima6 bra4ki taka 4e spokoino![]()
дамПървоначално написано от girl88
бръчки не може да имаш
![]()
най-вероято са едни кръгове под оачите наречени торбички,които се получават от недоспивате тай-вероятно.
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Хаха та на теб кожата тепърва ще ти се опъва ..не е възможно да имаш бръчки..даже и да имаш няколко линии по челото или около очите те със сигорност ще се махнат ..има още много да ти се опъва кожатаПървоначално написано от Анонимко
Това е,защото винаги си бръчкате челото!Първоначално написано от Анонимко
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
mi shtom tolkova si vqrvash che imash brachki napravi si lifting ili si bii botox!!! tctctc na 14 god...i veche vmaniechena na tema brachki![]()
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
svali si izli6nata koja sas skalpela![]()
![]()
![]()
![]()
Абе мила това са тръпчинки, който са от смях или понаследство и аз ги имам, но това не са бръчки
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
bru4ki na 14Първоначално написано от Анонимко
omg.... s krem s kfoto se majat babi4kite
ne we seriozno li ima6 bru4ki?
![]()
![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Една съученичка постоянно си вдига веждите и прави такива физиономии, че челото и се бръчка и вече дори и да стои спокойно си личат дори повече от 1 бръчка..
Botoks![]()
zdr edna moia priatelka ima su6tia problem i su6to e vmania4ena, ima tolkova mn bri4ki 4e 4ak se 4udia kak i gi pobira liceto ama se pak ne se pritesniavai ako si kato neia ima6 o6te 1 godina lice bez bru4ki tia e na 15 i pojivei o6te malko. no slava bogu moga da ti dam edin suvet pri neia podeistva tioa ze utiata na mama i kat si gi izgladi si4ki elka i pipni liceto da vidi6 kakvo e gladi4kooo i az mislia po natatuk da go probvvam , iavno mn pomagadano ti pomogne mila
estestveno 4e e vazmojno da ima bra4ki !!! i az sam na 14 i az imam na 4eloto .
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аут
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ако се мацаш ежедневно с разни фон-дьо-тени и простотии, как няма да имаш!?
Другия вариант е ако ползваш прекалено много мимики - тогава също могат да ти се появят бръчки.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?