- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- На 14 години съм и имам бръчки. Как да ги махна?
4е за кфо ти е да ги махаш,бе мила? ...твои са си не ги барай!![]()
МРАЗЯ надути...малки...гадни...злоб
Аз се мажа ежедневно с фон дютен и пудри и ни6то ми нямаПървоначално написано от ЕPu
както и мимики правя понякога ама нямам бръ4ки
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Леле баси козунаците![]()
Кво му е невъзможното да има бръчки на 14?!?!
А иначе ,че е гадно-гадно е и аз имам.ТО човек като е свикнал да прави някви фейсове и не се усеща и така се получават бръчките.
Моят съвет-трай си и не се мажи с кремове против бръчки,защото повярвай ми ще стане мноооого по-зле.Просто се опитай да не се мръщиш,да не си вдигаш веждите и сякви такива(макар,че май е невъзможно)
6 bry4ki imashti bolna li siii
Ей за такова нещо не бях чувала и то от 14 годишна. Всеки има бръчки. Около устата-смееш се,нали? Около очите-не гледаш само в 1 точка, нали? На челото - понякога се мръщиш, нали? Просто си се вманиечила. СПОКО
...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!
ХиХииихихихи,ама то много хора я имат тази бръчка.Е,аз я нямам де,обачее нормална.Няма как да я махнеш,ако щеш 2о крема да ползваш,само ще си съсипеш кожата.Още сме малки(и аз съм почти на 15).
Първоначално написано от rali4ka91
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/ няма лошо нек си я забърка ама после
![]()
![]()
![]()
ти питал ли си чичо си МИЛКО да му зимаш така нагло негова лична собствена снимкаПървоначално написано от N0Rull5
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
![]()
![]()
leleeiii ti ma 6a6na
xuxhauy ili si vuobrazqva6 ili qvno ne6to ti e krivo ogledaloto
![]()
CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche![]()