- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- каво мислите за песента Шуми Марица
quench кажи място и време и ще се срещнем 1в1
чакам бе

отсътпваш ли?Първоначално написано от Вилхелм Mонке

Много се нервиш Вилее недей така!Първоначално написано от Вилхелм Mонке

Light The Universe
quench кажи място и време и ще се срещнем 1в1 не го смятаи това испуснайх си нервите моля за извинение
всъщност не

кажи време и място
Първоначално написано от Вилхелм Mонке
Абе дете , земи млъкни накрая , че нервиш бе....Мое ли да си ТОЛКОВА ТЪП......Ти имаш ли си идея войната какво причинява на хората?Говориш за войната ,като за нещо велико , а това е НАЙ-ГРОЗНОТО И ТЪПО нещо на света..
А като е толко готино , що не отидеш доброволец в Ирак примерно ,а?
На бас , че ше се напикаеш преди изобщо да успееш да заредиш АК-то..
Много ли си велик,като се правиш на отворен във форум,а?Защот не излезеш да си защитиш позицията пред хора , като човек?Изобщо на никой не му дреме , какви глупости говориш...Само нервиш хората..
Та така , продължи да си играеш игричките за 2-рата световна и не се занимавай с неща , от които нямаш понятие..
И ти обяснявам за войната , защото едното се подразбира от другото..Оставям те да размишляваш върху предното изречение , ако можеш да разбереш за какво говоря...
Сега ако обичаш си строши клавиатурата в главата и кажи 100 пъти "За Родину за Сталину" , лека нощ приятни сънища...
Айде и си опичай акъла , ей!
пс: Не спори с генерала , той е човек , бая по-възрастен от теб и със сигурност има поне малко повече идея , за какво става на въпрос...
чакам за си уредим сметките а не да прецакваме темата
питам - след като не намери начин да ме победиш в спор, признаваш ли се за победен?
няма нищо лошо в това да признаеш грешката си и аз се заклевам, че няма да ти се присмея по никакъв начин
просто смиернието е първата крачка към спасението
маи прекалих извинете
не да живее царство българия
Тъжно ми става като те чета!Първоначално написано от Вилхелм Mонке

Light The Universe
ЩО
Първоначално написано от Вилхелм Mонке

Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
монке, ти последно монрахист или нацист си? ^^
иначе добре, ще се срещнем, ако толкова желаеш, но аз ще си доведа агитка, за да съм сигурен, че няма да доведеш своя
знам ви аз смелите псевдо-нацисти как правите "дуел" - 20 души ритат един "в името на майка България"
и така - с голи ръце или с хладно оръжие?
Първоначално написано от quench
С хладно има шанс да умре...Номера е да го боли....Само боксове...
смея да възразя - аз лично ще си нося бокенаПървоначално написано от Skullbreaker

нацист и кога и каде
с голи ръце
след 15 минути на пилоните, ще имаме около 5 минути преди да дойде ЕГИДА
^^
Пред сладкарницата на Рене!
Light The Universe
хаиде уплашили се
Като се научиш да пишеш , моля заповядай в Докторската , в 2 часа , когато искаш , търси човек с червена фланелка и му скочи...Носи хладно , тъмън да го убиеш. А и не забравяй да викнеш "Хайл хитлер" по патрулките...Мое дойдат ти помогнат...Първоначално написано от Вилхелм Mонке
Аре!