- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От къде мога да си купя чанта?
аз незнам откъде мога да си купя чанта ама да не е некжа детска а да е куул хелп плс![]()
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Ако си от София..иди в Мола. Там има много магазини и за чанти , и за всичко!![]()
лелел мразя те .как от къде бе магазини купища кво чакаш отивай да си харесаш тука 10000000 чувека с различни вкусове искаш да те ориентират![]()
[quote="ма4о"]аз незнам откъде мога да си купя чанта ама да не е некжа детска а да е куул хелп плс![]()
от къде мога да си купя давка....![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от namina
А по темата - ми от магазините за чанти ве
![]()
amii az sym ot ruse i tyrsq u4ili6tna 4anta takava deet e nastrani i ti stiga do bedroto pls kajete mi ot kade moga da si kupq takava i gore dolu na kakva cena blagodarq vi predvaritelno![]()
в ялта имаше дано да не сам свършили.после на кооперативния от там си зе една фр и на конфискуваните на центъраПървоначално написано от Unfaithful Baby
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
От магазините за обувки или за дрехи.
ОчИтЕ тИ Са нЕжЕн СвЯт, уСтНиТе Ти - тОпЪл ШоКоЛад, пРоСто КаЗаНо нАкРаТко Ти сИ НеЩо мНоГо СлАдКо!!!
От аптеката !
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Bati typoto par4e...
a ot kade moga da si kupq bluza??? plsss 4e nqmam predstava![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
Да...а също така и от плод-зеленчука!!Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
![]()
![]()
ot "magazinite"za 4anti.. ako izob6to zn kfo sa "magazini"
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
mi az skoro si vzeh edna ot magazina zad hotela (onq za obuvkite) ne se se6ta6 za koi ti govorq? xexe, sigurno e taka![]()
sega seriozno..ne vi znam magazinite v ruse. ne byrzai s 4antata, moje da ne ti se naloji da q polzva6 kakto e trygnalo
Чанти има в магазините за чантиНито знаем кои чанти са за теб "cool", нито нищо
![]()
Заключвам темата по т.11 от Правилника![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love