Аз съм имала големи изцепки в училище, но за съжаление не помня много от тях. Нищо, ще напиша сега тези, за които се сещам.

В края на миналата учебна година (2005/2006) бяхме шести клас, някъде през май месец. Оставаха ни два-три дни до зеленото училище и всички бяхме в еуфория и не слушахме много през часовете. Та въпросния ден имахме литература и точно се подготвихме за обичайните 80 минути спане, когато чухме крясъци и разбрахме, че изпращат абитуриентите от техникума (ние бяхме частно даскало, което ползваше стаи на техникум). Изкефихме се, защото мислехме да излезем и да гледаме, но в този момент влезе директорката да ни предупреди да не сме посмяли да излезем, а да стоим кротки в стаята. И така, започна скучния час, по време на който както обикновено лапах мухи и отвън почна да гърми музика. По едно време пуснаха Kelly Clarkson - Walk Away и всички много се изкефихме. Госпожата се опитваше да се надвиква с музиката и каза "ученици отворете учебника". Всички млъкнахме и си запрелиствахме учебниците, а аз шматката в тишината с отварянето на учебника изкрещях ДЖЪСТ УОЛК ЪУЕЙ. Всички ме зяпнаха с отворена уста и можете да си представите какво стана след това

Тази година пък, изцепих още нещо велико. Класният ни, който ни е по физическо ни прави веднъж в седмицата тренировки по баскет след училище в салона. От нашия клас ходим всички момичета и няколко момчета. И така един ден, след училище момичетата си оставяме екипите в салона и отиваме в близкото кафе да си купим обяд. Взехме си сандвичи и се върнахме в двора. Вече започнахме да закъсняваме и господинът дойде да ни викне, но като видя, че няма да ни измъкне оттам преди да сме се наяли седна на пейката до нас да си побъбрим малко. И така...

Господинът: Добре сега, защо така се обиждате с момчетата ви?
Аз: Ама господине, те започват.. Ние нямаме нищо против тях, ама те като са такива идиоти...
Господинът: Е добре де, бъдете пък вие по-мили с тях
Аз (очевидно взела позицията на феминистка): Еми господине, щото сме нимфоманки!!!

Спомням си само че всички се задавиха със сандвичи, а господинът ме гледаше така ококорено... А аз го бях казала с най-сериозния си тон, просто защото мислех нимфоманка за синоним на феминистка... Оттогава щом класния ме види казва "оо нимфоманке, как е?"