Ей големи сте образи начи!
Мм, мн изцепки съм имала, но точно сега не се сещам за повечето.
Та тъй де една от изцепките ми беше в час по литература.Обикновенно в тези часове правя всичко друго но не и да слушам даскалката. И както си драскам.. някой кихна.И аз нали съм много учтива казах "Наздраве!" ама никой не ми отвърна.И естествено следващата ми реплика беше "Казва Се МЕРСИ!" и даскалката казва "Знам, че се казва мерси!" и целия клас само ме изгледа, а аз се извиних и си продължих да си драскам.
Начи по биология имаме един даскал, който много приличаше на педера*т и с натърпение чакахме часовете при него, защото само се е*аваме с него, просто му казвахме сичко което ни дойдеше на акъла, ма и той не си поплюваше и яко ни обиждаше. И един ден бях с поличка и съм си седнала на стола(като по чудо) и той дойде при мен да ме изпитва(беше края на годината и ни оформяше) и аз ест се лигавя и му отговарям некви простотии.Той ми каза "Облякла си се .. "(той не хващаше нищо от мода, пък и нищо и нямаше на полата, т.е. не беше кой знае колко къса.. ) и не довърши и аз му викам "Като.. проститу*ка ли?"(като се смея в тоя момент, щото само тва ми дойде на акъла в нея секунда) и той само се усмихна мазно и аз му казах "Спокойно.. аз от колежки не се обиждам!" и в тоя момент целия клас избухна в смях.А той се обърна и ми каза "Мн.Добър за годината!"